Lördag, klackskor, Rosé och prinsesstårta!

463504-83Såhär började jag min morgon, vad käkade ni:)? Det är viktigt att en prinsessa börjar sin dag med en "prinsessfrukost"-då kan det helt enkelt inte gå fel. Noop. Nu har jag precis satt diagnosen för dagen!

Jag är sjuuuuukt stressad, har tusen saker att göra innan jag åker in till Uddevalla, änå tar jag mig tid att blogga för att berätta det, it makes no sesne..ehh. Men bloggen har blivit en av mina bästa vänner, och sådana har man alltid tid för, right. Järnspikar asså-jag kan faktiskt använda bloggen till allt. Den leder mig fram i livet och den sviker aldrig. Det kallar jag för en riktig vän! Oooops då, nu flummade jag visst ut..again:)

Vi var först inne på att göra kusten ikväll, det är sommarpremiärer kors och tvärs och likaså i Grebbestad, men efter många om och några men blir det Uddevallal! Blir nog en hel del folk ikväll-kul!

Jag och min fina Malin (som numera jobbar i Oslo) ska mötas upp för att snutta lite rosé innan för att sedan traska iväg till en fest som annordnas av lilla Frida. Och tillsist besök på något folktätt danshak, hopefully, jag älskar ju att dansa! Jag hoppas innerligt att jag hinner träffa min älskade Joanna också. Jag pinglar när jag är på plats.

Kvällen kommer vidare att avslutas med att jag ringer Martin, trycker i mig en kebab på ett icke bordsdisciplinerat sätt och somnar med stor sannolikhet med några rester av såsen i mungiporna (ni vet det där jag brukar tala om:). Varför "försköna" en däcka-i-sängen-efter-en-utekväll? Utekvällar slutar, tyvärr, oftast enligt följande. Men vet ni vad, det rör mig inte i ryggen, när jag alltid har så "tokskoj"!

Jag är laddad, vi ses i vimmlet , våga banga ikväll säger jag!

Puss till alla mina prinsessbakelser♥

Ninni

Puuu!

Jag har shoppat loss som en galning i eftermiddag, och jag kom precis innanför dörren. Jag är helt slut , törstig och vrååålhungrig. Trots att jag akut slängde i mig en påse godis. Så jag återkommer och bloggar när jag fått i mig lite bättre näring.

Men shit-pommefrit vad mycket snyggt det fanns på Hedemyrs, och med den bästa servicen ever - det var en fröjd att shoppa idag. Värt varenda liten slant. Tveklöst. Visar mina inköp frampå.

Wieeee imorn blir det på med klackarna och party all night long! Ska inte glömma kameran denna gång!

pussen från Ninni♥ 


Ny insikt.

463504-82En katt ser (och hör för den delen också) mer än vad vi människor tycks tro. Det gick upp för mig inatt.

Nääe vet ni vad??!

Missen kom hem inatt, kl 02.15 exakt! Jag och mamma blev så glada, lättade och hela igen!

Tänk att kattskrället ;) tillslut insåg "att borta bra, men hemma bäst"! Min efterlysning här på bloggen nådde alltså fram..magnifikt. Bloggen är bevisligen ett användbart verktyg, så till den grad att den t.o.m lotsade hem vår katt. Wow säger jag.

Nu ska jag gosa med den hemkommna en bra stund. Hör att han äter i skålarna därute. Nu är allt som vanligt igen. Lilla Baileys, vad du gjorde oss oroliga.

So long babes!


Var är vår pissemisse???

463504-81
Vi börjar bli oroliga nu, vårat krämiga stycke till katt-Bailyes har varit försvunnen i en vecka nu. Mamma föll en tår i kväll, och jag vill inte se mamma ledsen så ta nu å kom hem lille katt. Vi saknar dig här.

Vi har varit ute på kvällarna och ropat och letat..men ingen Bailyes har synts till. Det är med sorgsna och ledsna ögon vi släcker sänglampan ikväll.

Snälla katt, kom hem.

Mina fina underbaringar.

463504-80 Såhär glada blir mina söta kusinbarn när jag bjuder på glass hemma i min "minibar" och självfallet är det GB-glace som gäller! Att konsumera något annat än GB glass hos en "Helgen" är bannlyst. Vi håller stenhårt på våra principer. Så är jag uppfostrad, tyvärr (!)..

Att pappa jobbat inom branschen under ett flertal år har tydligen satt sina spår och jäkliiiiit djupa sådana. 

Sockersöta Desirée och rådjursögda Tobias står mig varmt om hjärtat - puss till er från mig! Vi ses snart igen! 

Fortfarande (lite) blond..?!

463504-79
Nåja, det verkar som att jag har en del blonda hårstrån kvar..

Just det ja..

463504-78Mornar då ja vaknar på "rätt sida" då sörrni, då ställer jag till med frukostar som heter duga! Jag har insett att jag är en riktig "frukostlagare". Jag bara älskar att både servera och äta frukost. Heltklart det bästa målet under dagen. Här ser ni min uppdukade frukost hemma i lägenheten, gott va?!

Jag var tillochmed uppe och stekte ägg och gräddade baguetter till Peter tidigt en morgon, då han skulle vidare till Fredrikstad å jobba. Börjar det gro en liten husmor inom mig?! Hjälp!

Torsdag!

Idag är en bra dag, ni vet då allt bara flyter på utan några som helst hinder. Jag har lite ont i ena örat efter att ha suttit i timmar i telefon. Men det får gå. Nu ska jag iväg och fixa present, vi har ett födelsedagsbarn att fira imorn!

Det är helt sjukt så mycket kul som händer framigenom, och vanligtvis brukar jag ställa mig frågan, hur ska jag hinna att vara med på allt..MEN, det bästa med denna sommar är att jag kan göra precis det som faller mig in, i och med att jag ska läsa en distansbaserad sommarkurs. Kan det bli så mycket bättre?, nixpix - jag och Linnea är super taggade! Kursen i Strategic Human Resource Management drar för övrigt igång om 1,5 vecka.

Men det klart, det komer säkert någon helg i sommar då jag kommer att sakna mitt bartenderyrke, och gärna hade sett mig sjäv vara den som blandade drinkarna istället för tvärtom..:)

Här nedan kommer lite bilder från dagen i Uddevalla!

Vi hörs, och puss å kram solstålar!


Nej minsann.

463504-77
Man kan ju inte alltid bjuda på bilder där man är stylad och fixad - här har ni dagens Ninni - totalt osminkad!
(För ett år sedan hade jag aldrig fått för mig att lägga ut en bild på mig själv osminkad) Haha det tar sig!

Hemma hos syster-ryster.

463504-76Malin tog en cool bild, fräckt med ljusstrålarna.

Tiger är illa ute.

463504-75
Vi har en minst sagt bisarr humor inom familjen Helgen. Jag och M mobbar mammas mascot!

Minirace i Roma bilder!

Kära läsare, eftersom jag idag tillbringat en lång stund med att fixa min profilbild och beskrivning (det dröjde bara sisådär 4 mån sooooory) tänkte jag också visa några bilder från Roma turen ( resan vi belönades med under norska tv-serien "Singel i byen").

Att vara med i en Norsk Realityserie kan tyckas det ena och det andra, men jag hävdar att det är en upplevelse och erfarenhet du alltid kommer att bära med dig i livet. Kanske på gott, kanske på ont eller bådadera. Personligen ångrar jag inte en sekund att jag ställde upp - det var ett äventyr jag sent kommer att glömma. Svårt liksom, jag vann ju för kattsingen! Skämtåsido. Idag är jag två viktiga, fina vänner rikare, Marianne och Erik.

Alla borde ta chansen att göra något sådär helt "crazy" (ett ordval som vederbörande norman ofta använde:)) någon gång under sitt liv. Du lär dig av allt du ställs inför, givetvis är inte all lärdom av godo, men då lärde du dig iaf just det.  Mina tips och råd till er söta läsare,  ta för er (va nästintill åpna), utmana er själva, prova allt ni hinner med, men framförallt, lev det förbaskade livet! 

Gå inte runt och var pryd - hörrni lägg av med det. Meningslöst. Totalt. Ni är värda att skratta så att tårarna rinner och uppleva allt vad livet faktiskt innebär. Ingenting är omöjligt- det vägrar då jag att tro.

Nåväl sötingar..här bjuder jag på några bilder från underbara-vackra-Roma!

Enjoy! 



Roma<3

463504-74
Jag och Erik hade en dunderkul weekend i Roma. Vi skrattade, shoppade, åt god mat och så söp vi-en hel del. Förlåt mamma och pappa, jag menade bara att vi drack vin till maten.Typ så.

Ninni in action.

463504-73
Under inspelningen av Norska tv3 - "Singel i byen". Jag försöker med händer, miner och gester förklara vad jag "föler" (känner på norska). En fråga som ständigt återkom under våra standups.

Fontana de Trevi och så jag!

463504-72

Jag fascineras än en gång i Roma..

463504-71

Ninni älskar kall öl!

463504-70

Eller vad säger du M?

463504-69Ska vi köra dessa till "elva kaffet" idag Martin??

Men attans då, vi var ju faktiskt (öväntat nog) eniga om att de ska vara utan något på dem, de naturliga små verken som de faktiskt är, helt plain liksom  -det är det som gäller!

Vill ha nuuuuu!!

Länge leve donut!!

Jag återkommer med lite bilder från gårdagen frampå - just nu motarbetar både min cam och sladden mig - bajs på er. Pappa verkade inte ens begripa sig på problematiken..och då är jag den sista som skulle lösa något tekniskt krongel.  Jag får typ migrän av att ens ge mig på ett försök..iaf just nu.

pussen<3 

Fruktsallad.

463504-68
Jag känner mig lite pömsig i ögat ikväll, så funderar på att slänga ihop en fruktsallad till familjen Helgen..Jopp, så får det bli och en bra bok på det (sorry studielitteratur).

SMACK!



Jag smälter!

463504-64Denna häääärliga måndag får gärna återkomma resten av sommaren - you are so welcome! Så när blev just en måndag så ljuvlig..?

What a day..what a dessert..

Beautiful you.

463504-63 Voilá amigos, det här är min allra finaste och dyrbaraste ägodel - den där P alltså:) Ikväll festar han loss med sina vänner (norska sådana) på Mallis, och jag är inte ett smack avis (notera nu att jag korsar pekfinger och långfinger sådär finurligt som man kan göra vid en vitlögn).

Jag tänkte med detta att ni skulle uppskatta en bild på en av dem som upptar mycket av min tid, och likaså utrymmet i min blogg - hehe. Nu var jag allt bra generös mot er. Men bilder är kul, right.

Vet lillen (ett "nickname" P är midre stolt över) en sak?! Du ger mig sådär "skadligt-mycket-energi" och efter vår lilla telefonkonversation överväger jag, seriöst, en joggingtur..en kortis iaf. För hur annars ska jag bli av med denna enorma-plötsliga-energi du vips tillförde mig, hörrduu (garanterat omedvetet från din sida) inte precis lägligt nu såhär vid sängdags. Jag kan ju alltid drömma om att få någon nattsömn inatt!

Nu piper micron, mina varma mackor med skinka och ost (med massa oregano på) är precis färdiga - mumsfilibabba! Jo jag vet, jag äter, tränar, sover, pluggar, duschar på jävligt oregelbundna och knasiga tider. Jag antar vidare att det är orsaken till att jag aldrig riktigt greppar det där med "strukturen i mitt liv" som jag så maniskt eftersträvar..

Men nu blir det mums-nattmat och World Poker Tour ( blir sååååååå trött på alla bloggerskor som tjatar om alla dessa ständiga serier) härnäst. Så ni allra "flickigaste-serietittande-flickor" - det finns annat, betydligt mer givande att lägga sin tid på, som t.e.x poker! Poker är grejer det!

So girls, skippa den vanliga gamla shoppingen imorn, bege er till närmaste bokhandel och köp en nybörjarbok i poker! Deal? Det behövs mer av det feminina könet i pokervärlden. Mina kort har länge legat på is, men nu jäklar är det sommar, då smälter det - då ska här liras poker!

Mackorna kallnar juu, jag är vrålhungrig juu och jag sätter punkt här. 

Vi ses eller hörs imorn mina nattugglor!

Vad sägs som..

att avsluta morsdag med en delikatoboll och en promenad vid havet?! Japp, så avslutar jag och kära mammsen denna söndag!

Love you mammi.

Oj, oj, imorn väntas en rejäl och mastig "att göra lista" - jag behöver struktur och ordning vilket tenderar att falla ur spel under soliga dagar. Nixpix, nu kan jag baskeme inte skylla på att jag pressade-en-timma-förlänge och därför hann jag inte med det jag skulle uträtta. NOOOOOP!! Men hörrni, fan vad gött det kan vara med sådana där riktigt softpotatis dagar!

puss sköna!

Hej du stackars blogg!

Den skriker och ropar på mig så det skär i mina öron. Jag har en föreställning om att jag alltid måste komma med något vettigt och intressant när jag ska blogga, men halooo, det var ju så det inte var - man fick ju faktiskt skriva och babbla på om vad kattsingen somhelst. Så bra!

Idag är det morsdag - och våra UNDERBARA MAMMOR, måste firas! 

Nu ska jag tillbringa några timmar ute i solen för att läsa om "att placera pengarna rätt". Jag fick ett dunder sug på att plugga nu - då är det inte tid för att trotsa.

M&M - köp något fint till mig när ni shoppar loss på IKEA idag! Det kan ni allt unna mig - puss på er!

Btw, någon som våndas av bakrus dagen till ära (mors ära)? Ja menar, schlagerkväll indikerar och tyder på att så kan mycket väl vara fallet. Och det är nästan så att jag känner erat stonkande och stönande bara för att hämta ett glas vatten. Men det är lov, ibland får man må så och med ett riktigt gott samvete!

PUSS mina goingar!
Ninni

 


Jag lever-var så säker!

Vet ni vad???? Jag klarade tentan i Internationell ekonomi - jag har varit riktigt osäker på om det hade gått vägen eller inte, men se där ja - det höll! Ninni kan minsann! Ååå vilken lättnad - puuu vad skönt. Dagens bästa nyhet och den hade tajming som sjutton. Den satt fint.

P åker till Magaluf ikväll - där var vi för tre år sedan, nostalgi hello. Grabbarna grus, Casablanca, Glade viking - varför fick inte jag följa med i resväskan? Hur stor plats kan jag ta liksom?! Buuu - jag är lite put nu.

Aja, jag får la smida vidare på mina små planer..en vacker dag kommer dem att bli stora. Min drivkraft säger mig det.

Ikväll har jag mumsat ost/kex och choklad, hälsokost där ja..ehh jag springer bort det imorn! Men nu måste jag komma i säng i tid ikväll..jag ska iaf ge det ett tappert försök.

Förresten, är det någon som har några konkreta råd på hur det fungerar med utlandsstudier?

Hoppas mina babes har det fint!

puss puss,
Jenny

En avslappnad-lagom-mycket-av-allt-gårdags-kväll.

Tänk att de finns sådana! Utekvällar då man håller sig "inom gränsen" för det som är "rekommenderat" så att säga. Tydligen blir det rätt bra då.  

Jag och Baben, (Peter alltså, och vi säger vidare P för att underlätta er läsning) började kvällen på Strandgatan Bistro, (en super-mysig uteservering här i Trollis) med ett gals rött och en cider till vederbörande. Vädret levererade inte solsken som jag med så god framförhållning hade lämnat en order om, utan kom istället med ett packe nederbörd i form av regn. Håret blev givetvis en katastrof, och med en rinnandes mascara nedför kinden - toppade jag den absoluta "snygg faktorn" - totalt. Det hela resulterade i att jag helt enkelt fick köra på den "våta-katt" looken resten av kvällen. Tydligen fungerade det rätt okej det med. I ärlighetens namn blir det bara extra mysigt när regnet smattrar mot backen då man sitter torrt och tryggt under tak vill säga. Min väska och dess inehåll blev genomblött, men det var mindre viktigt, det var mindre betydelselöst denna kväll. 

Efter lite lagom alkohol i kroppen, gjorde sig hungern plötsligt påmind, för oss båda. Vi traskade vidare till Stålverket - där vi slutligen bestämde oss för att tillbringa kvällen. Maten, servicen, inredningen och sällskapet såklart gjorde dessa timmar till lyckade sådana. Det är det små detaljerna och atmosfären som räknas adderat med "det-faktorn" som avgör om kvällen blir lyckad och vice versa. Vår kväll blev lyckad. 

Efter fullproppade och sprängandes mätta (efter en tre-rätters kan man bli annat?!) magar tågade vi vdare till, numera kallat "Hemmakväll" för att ytterliagre töja några sista centimeter på magsäcken. Vi köpte massa godis och klubber i syfte att avsluta kvällen med en mys och film kväll. Dock blev det inget filmtittande, eller något särligen godismumsande. Istället blev vi sittandes i soffan pratandes, pratandes och pratandes. Ibland måste man "rensa bort och städa upp" gammalt groll som ligger där och smutsar - alldeles i onödan. Det var skönt att ventilera - det var skönt att öppna upp för dialogogen som vi så länge undvikit, som så länge legat på is. Isen börjar smälta nu, den är emmelertid väldigt skör och det gäller att vara försiktig.

Kära läsare, I know - for sure, att jag tenderar att ofta bli långdragen, detaljerad i den minsta detalj och som om jag aldrig hade en avsikt att komma till avslut och sätta punkt. Detta inägg, var främst för min egen del- så jag är få förunnat om någon av er lyckades att komma igenom denna text. Jag var tvungen, tvungen att sätta ord på kvällen för att kunna bringa klarhet. Ni börjar kanske känna mig vid det här laget, hello analytikern! 

P som jag skriver om, min allra första stora kärlek, min ögonsten som jag delade 4,5 år med har en stor inverkan och vidare betydelse i mitt liv. Trots att vi bröt upp för drygt ett år sedan, finns han där och det kommer han alltid att göra. Jag älskar denna människa och det kommer jag alltid att göra. 

Man ska ha stor respekt inför använadet av dessa ord, och det har jag, med all sanning. Jag står för dessa ord, och därav exponerar jag mina känslor - naket och sårbart  såhär på bloggen. Jag ger mycket av mig själv i detta inlägg, men jag vill ge P det här. Det är inget jag kommer att ångra, inte imorn, inte om 100 år.  

Och TACK för födelsedagspresten P, alldels för mycket. Jag är mållös.

Sötnosar - ikväll är det fredag, jag är på så gått humör och överväger en eventuell utgång.. dock vill jag egentligen spara mig till imorn förstår ni, I- landsproblem och ett dilemma som sjutton. Not.;)

Min balkongdörr står på vid gavel och det spelas härlig sommar musik för fulla muggar i lägenheten under mig. Ååå what to do?! Jag kommer vara ett vrak imorn om jag faller för trycket och ger efter för impulsen. Men med åren har jag blivit bättre på att överväga en extra gång, bättre på att inte alltid luras och ge total vika för den. Varje gång åtminstone.

Ehh, jag kör en klyscha för att komma till ett avslut - man lever bara en gång-lev livet!

Love,
Ninni

  











 

Kiwin, grodan och jag!

463504-62Nu vaknar jag och bloggen till liv - mumsandes på en kiwi. De är inte dumma - både nyttiga och dundrans goda! Perfekt som ett mellanmål!

När jag kom till Trollhättan igår - stod det ett sött litet paket i baren, (jag har en "minibar" i köket) och kan ni möjligen gissa vad det innehåll? Jo, minsann, jo bannemej, där tittade en groda fram, sittandes i en kungastol och såg bara sådär löjligt viktig ut:). Men tack mina änlgar för det! Så fina ni är asså! Det bästa med denna groda, han var en äldre variant, kul, jag har nämligen mer av de yngre krabaterna i min sammling. 

Tänk att man kan vara så besatt av grodor (inte riktiga för allt i världen), men samtidigt så skulle jag aldrig vilja skaffa en verklig groda och jag skulle aldrig få för mig att ta upp en groda utomhus. Usch never! Hur hänger detta ihop? Jag menar, jag borde ju i alla fall kunna hålla i en groda, men kommer inte på frågan. Det är verkligen så illa. Jag antar att jag har en slänga av "hatkärlek" till frogsen.

När jag var en liten rackare, typ 7år då minns jag att jag fick en groda i gummi; denne döpte jag genom att klippa av ena benent på den...(haaaaa varför liksom)?? Men då var han döpt, då fick grodan sitt namn. Jag blir nästan mörkrädd för mig själv, vilka märkliga, nästintill destruktiva idéer jag hade som barn. 

Men jag hade nog ett hjärta och sympati för grodor som barn, trots min metod att döpa grodor (tänk förretsen om prästen skulle tillämpa denna metod vid barndop i kyrkan) för jag glömmer aldrig hur förtvivlad-ledsen-förstörd jag var när pappa körde ihjäl en groda i Hällevadsholm (lilla samhället där jag växte upp). Jag grät i timmar, och jag minns att jag upplevde händelsen om och om igen i mina drömmar. Stackars grodan, det måste gjort ont. Och han blev inte ens hopplös stackarn, utan han dog, stendog. Är jag barnsligt blödig nu?!

Alltså, grodor ska leva, vi ska vara snälla mot dem. De riktiga får bo utomhus, men de oriktiga får gärna bo hos mig. Så säger vi. Ni skulle sätt mitt badrum. Leve frogen:)!

Järnspikar också - nu  måste jag hoppa in i duschen, shit vad jag blev stressad nu, fastnade totalt i inlägget om grodan.

Jag uppdaterar lite senare, hörrni jag ska på middag ikväll, kl 18.00 - kanske jag kan få tillåtelse att fota mitt sällskapet, jag vet att jag är usel på att lägga upp bilder. Ska bättra mig med det, det är ju för fan super kul och spana bilder. Bloggen blir både mer personlig och nyanserad för er läsare då.

Men näääää nu måste jag logga ut. En "segråtta" är dagens beskrivning på damen här.

PUSS!







 

Överskattad lill lördag.

Jag väcktes av morgonsolens strålar genom persiennerna, de skisade något så irriterande i mina ögon, för morgonhumöret är inte på topp kl 06.00. Det vill jag lova. Då är jag ond, då skriker och fektar jag aggresivt med alla kroppens funktioner om något mänskligt (djur är ok) kommer nära mig. Ge mig bara en kaffe så blir jag hanterbar - på bomangen.

Jag märker att man sover avsevärt färre timmar vid denna årstid, vanligtvis kränger jag lätt 8 timmar på en natt, men nu blir de knappa 5. Men som jag sa till pappa, jag tar mig nog en tupplur frampå. Han tyckte det lät sött, med en tupplur alltså. 

Onsdagar är så jävla överskattade, alla talar om "lill lördag" hit och dit, supa som fan hela natten lång osv. Men ingen gör det, ingen pallar för fan trycket. Varför uttalar jag mig? Däför att jag "var" emellanåt en såndär-onsdags-party-pingla-i-sina-bästa-år, ja ni förstår, men efter varje avverkad kväll betsämde jag mig för att "det här" var sista gången jag dressar upp mig och surplar drinkar för att i princip entra och kapitulera från scenen med föga sällskap. Givetvis kan man ha en grymt kul kväll med sina vänner som man beger sig med, men varför trippar vi ut på krogen itället för att sitta hemma i badkaret med kompisen och supa sig redlös? Vilket vidare skulle vara en ganska så "safe zone" som minimerar riskerna att vakna upp med ångest och rester av kebabsåsen kletat över mungipor och partyoutfiten.Ja, det har hänt mig, med ett flertal upprepningar. Jag har inget bordskick i detta tillstånd.

Jo, till saken, de människor som "dricker" på dessa onsdagar - de vill ha kul - de vill socilaisera sig med nya männsikor, därför springer de ut på krogen. Då inser ni den totala besvikelsen man känner i takt med ett osammanhängande fotarbete (med kebabrullen i högsta hugg förstås) påväg hem till sitt krype. Då var plötsligt kebabrullen (och kompisen eller något ringa attraktivt man dragit med sig - för att slippa tjatandet) den enda vännen. Jag tror bestämt att jag sparar mig till den riktiga-sanna-ofejkade lördag. Då är jag betydligt mer i närheten av ett större utbud av folk, dance places och andra härligheter. Kankse slipper jag kebabrullen - kanske äter jag något mer i deluxe klassen.

En liten "varning" alltså, men till er som redan har bestämt er och har planer på att göra stan ikväll - gör det med värdighet - gör det på ett folktät hak, om inte, kan du lika gärna stanna hemma i ditt badkar. Full som en spruta eller nykter som en spik, det lägger jag mig inte i. 

Nä sörreni, nu ska jag mumsa frukost ute på altan och pynta mig lite. Jag har ännu inte riktigt planerat min dag, så jag följer bara med helt enklet och ser vad som händer och sker. Man behöver inte alltid ha kommandot. Jag börjar lära mig det nu, dock kräver de väldiga viljenansträngningar från min sida för att  "släppa" på det inkörda beteende mönstret. Att ha kontroll i all ära, men som allt annat i livet, i måttliga mängder.

Jag är på riktigt blogghumör idag, så inte omöjligt att jag bombar er med diverse galenskaper!

See ya in a bit.
Ninni<3








 



 


Natten då.

463504-61
Vi möts i drömmarna!

Efterlysning.

463504-60Nu har jag ringt dig i flera dagar, lämnat meddelande i ditt mobilsvar..men ingen M får jag tag i. Så släng dig över luren så fort du läser det här!! Jag blir orolig när folk inte svarar när jag ringer. Sådan har jag nog alltid varit, då förstorar jag, då målar jag faror på väggen. RING!

Om någon vet var den vackra blondinen till vänster håller hus - ge ljud från er!

Du frågade - jag svarade.

463504-59
Detta stycke blir enbart riktat till Mr P, och eftersom vi ses exakt om 48 timmar,  så får du lägga på ett kol nu. Jag tog dig på orden förut, och här ser du alltså slutresultatet. Precis den ja, precis den vill jag ha i "försenad födelsedagspresent"! Jag väntar med nervkittlande spänning. Bilden är tagen från Anna Hibbs blogg, som jag för övrigt tycker verkar vara en grymt skön tjej - mer av sådana personligheter! 

Annars därute? Hur mår Sverige? Själv kan jag rapportera att det står strålande till här. Dock verkar studierna bli lite lidande för tillfället, när annat som lockar betydligt mer får all min uppmärksamhet. Men jag kommer snart igång igen, en joggingrunda härnäst och jag kommer garanterat läsa som en tok ikväll!

Kärlek med stort K<3




 


Renovering à la dos.

Malin och Martin har blivit vuxna - det har som ni vet köpt hus. Jag är lite avis, ok då, men inte avundsam. Det är en väsentlig skillnad. Nu är det Malins tur att få all uppmärksamhet, nu är det syster som kommer i första hand. Ninni får klara sig själv hon. Å nejdå, det går ingeeeeen ö på mig inte. Jag bara njuter om dagarna, det verkar som att jag hittat det där lugnet i mig, (åtminstone ett tag) som "alla andra" så självklart verkar ha funnit. För längesedan också. Alla utom mig.

Nu släcker jag lampan för ikväll, och det finns inget bättre än att somna efter att man fått ut max av dagen. Däremot tror jag att varje individ definerar "max" på sitt sätt, och är därav något väldigt individuellt.

Sussa gott, och kramas lite extra med pokvännen/flickvännen/husdjuret/mamma..chefen?! eller vad vet jag. Även om jag gärna skulle vilja veta vad som döljer sig under era små täcken:). Era busfrön!

En orgasmisk upplevelse.

463504-58
Det finns inget som går upp emot en (en av mina absoluta favo desserter) tiramisu; men det finns ingen i denna värld som är så kräsen när det gäller smaken/konsistensen och färgen på härligheten som jag. Jag har upplevt de mest smakfyldda sådana till de mest "hellre-hade-jag-ätit-grönsaksoppa-till-efterrätt"(om det säger er något).

Tiramisun på bilden hör till de förstnämnda varianterna, den konsumerades för övrigt i vackra Roma. Jag minns att jag och mitt sällskap under kvällen var helt överens om att upplevelsen som desserten i sig själv ger, kan liknas vid en orgasm. Då inser ni förmodligen hur viktigt själva förberedningen, (läs förspelet) tillagningen, (läs sexakten) och slutligen den sista "finishen" är (läs det lilla extra som gör att du faktiskt kommer).

Ooopps då, detta inälgg blev ju hel poorigt ju..tänk vad en liten oskyldig dessert kan frambringa. Vilka kickar - vilka höjder!

Jag tror det är dags att jag avslutar här. Jag måste tydligen gå. Men jag återkommer .





Utifrån bilden började funderingen nedan..

463504-57

Jag backar tillbaka 1 år..

463504-56och ställer mig frågan: "do blonds have more fun"? För jag tror inte för en sekund att ingen reflekterar över detta - ni som jag alltså, som gått från en blond kaluffs till, låt mig säga en mer sofistikerad mörkhårig look. Klart som sjutton ni ställt er frågan, allt annat vore lögn.

Nåja.. såja,  jag skiftar och masar fram och tillbaka (även här) med svaret. Ibland undrar jag varför det tog mig 7 år att inse att brunett "is the shit" (för mig alltså); men hack i häl kommer det stunder då jag framför spegeln, uppgivet, tror mig bestämt förstå att jag begått mitt "livs största misstag"..jag kommer aldrig att få tillbaka min blonda färg igen! Det skulle näst intill vara en omöjlighet, om jag inte är gamblaren som spelar högt, och tar risken att transformationen eventuellt skulle kunna resultera i en "flintis Ninni".

Då jag fiskar och nystar i svaret snubblar jag plötsligt över ordet "kompromiss"..just det ja, kompromiss är i allmänhet något lättare-sagt-än-gjort, men i synnerhet något jävligt användbart och bra! 

Jag kompromissar helt enkelt (notera nu med världens smile i fejan) och gör några ljusa slingor i mitt mörka hår -där har vi det! Så hörrni - kompromissa "is the shit".

Vad annat säga..

463504-55 än att jag fallit in i en total förälskelse! Jag är således rädd för att det är en olycklig sådan. Så snälla, säg att jag har fel - låt den stå utanför på gården imorgon, som ett bevis på att det sannerligen var en sann kärleksaga det här!

Föll den er i smaken likaså? Eller är det bara jag som fortfarande, uppenbarligen, lever kvar i Barbie & Ken tider.:) Men va fasen, en blivande civilekonom kan ju lätt som en plätt köra runt i denna skapelse till bil? Jag är först för att rösta för det.

Tjingtjong såhär på nattkvisten, och jiiiiiiises vilken halleluja skön dag vädergudarna bjöd på - och lord vad gudomligt det blir att vakna upp imorn, på en söndag, utan någon somhelst fylleångest! Sådant ger jag inte mycket för..eller vem gör nu det.

La ni också en notering i att jag var ovanligt frispråkig ikväll..som om det fanns en underliggande kristen ton i det hela..Herregud, jag tror närmare bestämt att den rosa ängeln till bil har gått och frälst mig. På fullaste allvar.

AMEN.

Klunk, klunk sa det i magen!

Kaffet rinner sin vanliga slinga, men i en ovanligt hög hastighet. Det verkar som om den är lite pirrig, förväntasfull inför något..?! Och kaffet har en lugnade effekt på fjärilarna i magen, de lugnar sig lite..det känner jag. Men en sak är säker, jag gillar dessa härliga känslor, som är en blanding och orsak av många blandade ting.

Om några timmar färdas jag i bil ut till mitt älskade smultron ställe, där jag hör hemma. Grebbestad here I come-haha! Jag tror på att denna sommar kommer att bli så jävla bra, japp, det känner jag i hela kroppen! Det är så mycket kul som händer i sommar, kalas och fester hit och dit och en spännnande kurs i Strategic Human Resource Management väntar. Nu gäller det bara att få tag i all kurslitteratur och ett snack med CSN. Min första sommar utan att vara uppbokad på jobb varje helg, ja för som ni vet så passar det sig liksom inte att en bartender tar ledigt en fredag, lördag sådär..nix inte. Men såklart att jag saknar det livet ibland, inga direkta krav (förutom att du skulle vara så snabb som möjligt), livet lekte lite mer, och man var ständigt i vimmlet. Men var sak har sin tid. Så var det ja..så var det ja.

Nu ska jag smida planer med en väninna, mycket intressant! 

Jag återkommer frampå, må så gå!

Vill ni ha en kram, så först till kvarn;)
Ninni





 

I särklass den finaste födelsedagspresenten-än så länge..

för en ytterligare present väntar bakom hörnet-hehe! Men tänk er nu en flicka och en pojke, sittandes på en bänk, i dess allra förtjusande klädsel..och just denna flicka och pojke är två grodor! Som jag ju bara avgudar! Herrejösses så fina varelser, ja för jag har väl berättat om att jag samlar på grodor?! Dessa två hamnar tveklöst på min "top tio lista" över min grodsamling. Åå vad glad jag blev-TACK snälla ni! Jag ska lägga upp en bild på dem, alldeles inom kort!

Jag ska berätta mer om mina grodor, men det får bli en annan gång:) Himmlens vilka historier ni ska få komma att höra! Håll i er:)

Nu säger vi godnatt, och siktar in oss på sköna drömmar inatt, ni vet sådana som man inte vill vakna upp ur.

Sussinuss då<3



  

Jag har hittat mitt sätt..med en gnutta skeptism.

Det är sannerligen ingen nyhet att träningen kan suga så det står härliga till..och detta så väldigt OFTA! Så sant, så sant. Men fasen vad det gäller att hitta sin grej. Varför dessa dödens tråkiga promenader, och så helst innan frukost på det (ja, för det har vi ju läst och hört någonstans), när man blänger på klockan innan man ens kommit till första lyktstolpe?

Jag har precis kommit hem från ett hårt träningspass ute i de blå (snarare gula), ute i joggningspåret! Usch vad äckligt-hemskt-jobbigt det var till en början, men så snuskigt skönt det känns efteråt! Alltså, ska jag träna utanför gymets väggar, blir det inga mer tråkiga promenader, de tillför mig nada! Jag älskar ju att springa, och idag körde jag intervall träning..ruser varvat med lunk. Folk trodde nog att jag inte var riktigt klok, mitt på blanka och varmaste tidpunkten på dagen då får Jenny för sig att hon ska ut och springa. Kan det ha något med att beach 2008 närmar sig? Ehh, nää verkligen inte. Jag tränar enbart för att må bra och hålla igång konditionen, har inget med någon somhelst utseende aspekt att göra. Inte alls. Ni tolkar själva eller..:)

Så nu blir det middag, pyttepanna (Felixs närmare bestämt) för det har jag gjort mig välförtjänt av. Lite senare får jag besök och present i efterskott av ett sött litet par. Nu måste jag hurry up här.

Mamma- jag håller alla mina tummar (dock har jag bara två men det får gå:)) för dig ikväll, min supermammi ska nämligen springa Vårruset! Jag suger lite där måste jag erkänna, jag ville inte hänga på, just av rädslan att inte komma under min nuvarande tid. FEGIS på mig. Loppet är en slinga på 5km i Vänersborg. Men det blir nog en sväng dit senare ikväll skull jag tro.

Vad gör ni denna torsdag? 

PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS-ja där ser man, idag fick ni en lång en från bloggen och mig<3


Vilka små lustigkurrar!

463504-54

Hur är det möjligt?!

Imorse när jag skulle koka mina ägg, 9 min, som är den perfekta tiden för de perfekta äggen. Ok, iaf, jag satt i telefon och glömde totalt bort dem, stormkokandes inne i köket..kutade genast till klockan och tänkte, jaha där var den frukosten körd! Jag hajar pannkaka av det här asså, de kokade alltså i hela..låt mig räkna nu..i 22 min!! Men hör och häpna, det gick alldeles utmärkt att äta dem och de små äggen smakade precis som vanligt!

Så utifrån morgonens incident, kan jag alltså: koka mina ägg samtidigt som jag tar min morgondusch..ja för det tar ju cirkus 22 min..ganska exakt faktiskt.

Var inte detta en slående upptäckt så säg!


Det är sommar = jordgubbar = konsumera = AHORA!

463504-53

Kuckiliku!

Det gäller att ha det rätta "flowet i sitt liv"..det är då saker fungerar..de är då problemen får lösningar.

Så fort jag aviker från rutinen, tar den där extra powernapen (när jag egentligen borde uträttat något helt annat) då är det kört. Kontrollmänniska? jo tack, så det räcker och blir över till halva Afrikas befolkning. Jag märker att jag är ganksa otydlig många gånger, men det är charmen med mig. Hihi. Lite i alla fall. Ibland är jag som en öppen bok (som mamma brukar uttrycka det) men ibland stänger jag in mig i snigelns lilla skal. Det är trångt, svettigt och varmt därinne. Nu lämnar jag dig lille snigel-nu vill jag ut. Bye bye!

Jag har kommit fram till en sak, att människor ter sig jävligt ologiskt. Man vet det "rätta" men handlar/agerar det "orätta". Skumt.

Nä, här blir inga barn gjorda inte, nu måste jag fixa lite smått å gott. Förresten, M ring en gång till från jobbet, jag har tid att prata nu gumman:) Haha skönt när arbetsgivaren står för telefonkostnaderna, privata sådana också..Ehh så länge ingen upptäcker oss så kör vi på som vanligt..ellerhur min pussgurka:)

Ha en dundrans skön dag!
KRAM KRAM!


Alla..

463504-52snackar om dem, högt som lågt! De små hjärtformade solisarna..Nåväl, ännu har jag inte bestämt mig för en hiss eller diss.. Hur smakar de hos er?

Wiieeeeeee!

Jiipi yo- vad glad jag blir! Jag fick precis vetskap om att jag kom in på sommarkursen som jag och L sökte! Jag har för mig att jag berättade om det i ett tidigare inlägg. Den försenade ansökan hade tydligen ingen betydelse. Göööt mos:)

Det lukar vissna blommor i min lägenhet, inte visste jag att påskliljer står sig så knappt..nu ska jag i alla fall hiva dem ut.

Just nu vill jag:

-träffa min älskade Maria
-kramas med mamma och pappa
-spela gitarr
-tänka klarare
-berätta för honom att..det beror inte på dig-utan på mig. Det är dig som jag älskar.
-färga håret
-springa
-skrika

Ok, vissa saker klarar jag att åstadkomma här och nu, presens, omedelbart så att säga...vissa saker kommer att ta sin tid. Jag antar att det bara är till att acceptera.

Ciao guldkorn!


Jag brukar vanligtvis inte..

463504-51 lägga upp bilder på en massa kändisars kreationer..nä det är liksom inte min grej. Men jag kunde inte hålla tassarna borta från denna oförskämt vackra klänning. Som för övrigt pryder skådespelerskan Megan Fox. Hon är ju iof inte heller så pjåkig då.

Jag vill ha den här! Nästan som en förälskelse..en vuxen sådan..för detta är "vuxen rosa" för mig. Jag har bara en massa baby rosa klänningar..so its time for a change!

Någon som varit ute i solen idag?!  Misstänkte det ja:)

puss mina solstrålar!

Och..

463504-50
så ville jag bara önska allesammans en trevlig helg! Nu tar vi och lägger arbetet åt sidan och sätter punkt för denna vecka!

Vad nu då?

Det är något som inte stämmer. Något som sätter sig på tvären när jag vill gå. Något som motarbetar mig nu. Lägg av. Men det hjälper inte, hur mycket jag än skriker. Jag är hes nu, borde dricka en kopp té med honung. Men inte, inte på en fredag. Men va fasen spelar det för roll. Jag avskyr dig, just dig. Försvinn nu. Gå hem.

Kära vänner, jag talar inte till er. Nej långt ifrån, ni är fina ni, ni är mina fina läsare. Vad ska ni göra denna fredag? Halvbra väder, men vad gör det om humöret är på topp!

smack!



And not this.

463504-49

This is friday for me.

463504-48

Men..

463504-47inte heller så simpelt som en cheesburger från Max.

Det..

463504-46behöver i rimlighetens namn inte bli såhär avancerat.. 

FREDAG..igen!

Hey darlings!
 
Det är nästan så att jag skrattar åt mig själv idag, efter de senare inläggen igår kväll. Vaddå liten snorunge som tycker alltför synd om sig själv? Som om hela jorden skulle gå under om inte hennes fot slutade att svullna?! Egocentriskt och en aning patetiskt, såhär i efterhand. Det verkar i alla fall som fossingen mår lite bättre idag och jag hade, trots värken, en skön nattsömn. Så det blev en sen frulle om jag säger så.

Nu: PLUGGA! Ja, för inte vill jag göra det en fredags kväll eller så som imorn, på en lördag, se så, ta tag i det Jenny och inta arbetsposition.

Jag får besök till veckan, blandade känslor inför det...jobbiga som härliga känslor. Är det bara jag som har svårt att hantera känslor, hur ska man bemöta dem, trotsa dem eller lägga sig som en slav under dem? Ehh..ni förstår nog inte.

Jo det var det ja..har ni några delikata tips på en trerätters som inte kräver alltför mycket "skill" inom området? Jag vill poängtera att jag INTE är så värst orienterad där inne i köket bland kastruller och kokböcker. So take that into consideration. Men, om jag känner mig själv rätt, så blir det nog, tyvärr, jag-kan-inte-laga-mat-så-jag-köper-färdiglagat...och säger: hoppas nu att det smakar, jag har hållit på i timmar med dessa rätter..pust! Jag kör en rövare liksom. Vita lögner som inte skadar någon, skadar aldrig. Men samtidigt kommer samma problem att  infinna sig nästa gång det nalkas middagsbjudning. Så kontentan av detta blir- lär mig laga mat!
 
Kärlek,
Jenny


Precis som en valross..

463504-45
liknar min fot just nu. Den har svullnat till dubbel-dubbel-dubbel storlek.
Nja, inte långt ifrån valrossen på bilden. Jag börjar bli orolig på riktigt. Det blir nog besök hos vårdcentralen imorgon. Suck.

Jävla fot helvete.

Viljan var det inget fel på, men foten vägrade-vad nu då?! Var det inte bara en tillfällig värk? Jag skulle tagit det där glas vinet ute i vimmlet istället, då hade jag i alla fall sluppit denna tärande värk i fot helvetet.

Jag är inte på bra humör just  nu. Jobbar på att hantera denna typ av känslor. BAJS BAJS BAJS. Jag har inte tid med det här. BAJS för ett slut på denna torsdag!!!

Kul update va? Förlåt älsklingar. Med det hör till lyckans baksida. 

:-(-:(:-(!!!!!!!!!!!!!!!

 


Hemma-under-filten-mys vs joggingtur i regnet?

463504-44
????????? Jag borde ge mig ut på en liten runda, men det tar emot när regnet står som spö i backen. Men hur löd ordvitsen nu igen..jo, det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder. Okej okej, jag tar åt mig av orden. Jag ska, jag ska, låt mig bara få äta upp den sista chokladpralinen först då-haha! Det är precis den typ av energi som jag behöver för att orka genomföra denna aktivitet nu. Och med lite musik i öronen så funkar det mesta!

Shit också, nu kommer jag ju inte undan, om jag skulle få för mig att banga..och istället hoppa i en utgångsoutfit å hänga med ut och dansa..ehh vad fan, det är ju bara torsdag. Jag håller mig till det första, även om det andra lockar betydligt mer.

Såklart..

463504-43
att glassen räckte till Bessan också. Vi har ju, förmånligt nog, vår egen lilla glassgubbe i familjen. Vi hade så mycket glass över (fick inte plats i frysen med allt) att jag fick springa ner till grannen med ett lass!

Min..

463504-42
arbetsmyra till pappa jobbar 24h om dygnet, med undantag för några ynka begränsade timmar för nattsömn. Om man nu ens kan benämna det som någon nattsömn.. Här trors han tydligen göra någon slags "nytta" i min soffa. För hur är det möjligt att vara effektiv så här sent efter att ha stigit upp (långt innan tuppen) 04.20 denna morgon? Nä, det där samtalet kunde du lika gärna ha skippat.
 
Men vet du? Du är världens bästa pappa för det!

Dock..

463504-41
så tvivlar jag på om jag verkligen blev ett år äldre, morfar fick ta disken medans jag satt å myste.

Och..

463504-40
såhär lycklig var jag över att få kramas med mormor och mumsa hennes bakverk!

Inte lika orörd..

463504-39
är denna gudomligt goda kaka idag. Notera att jag, en aning skammset erkänner detta nu. Numera rör den sig glatt i lilla magen! Men vad sjutton, man fyller ju bara år en gång om året. Och mitt nya sunda liv börjar på måndag, nej det har vi aldrig hört innan. Det var något helt revolutionerande nytt. Någon som vill köpa patent på det?!

Insmörjd och parfymerad med Kylie Minogue´s showtime.

Hela lägenheten doftar sommar, ja för sommar är precis vad doften kan associeras med. Jag blir sådär fnittrigt flickig i min rosa morgonrock, insmörjd och mumsandes på mormors farligt goda kaka från igår. Det var en väldigt mys-pys-födelsedag! Jag är så glad för mina fina presenter, och jag kom på mig själv hur mycket mer man uppskattar allt som student. Inte för att jag inte uppskattade kläder/smink/prylar innan, men man glädjer sig för stunden och nästa dag är det något nytt man önskar sig osv. I motsats till vad jag känner nu så kommer jag att glädja mig i flera veckor för allt fint! Tack alla snälla för era presenter och söta hälsningar.

Då lämnar jag mina 21 år bakom mig och blickar frammåt på mitt kommande 22:a år. Vad kommer detta år att erbjuda mig, vilka beslut kommer jag att ställas inför? Vad händer med mina studier, familj och vänner..kommer min lägnehet att fortsätta stå stadigt..spännade..Jag är nyfiken, nyfiken på att träffa nya männsikor, upptäcka nya platser, lära mig nya saker, utamana mig själv och tänja på gränserna..Jag tror mig vara kapabel till allt. 

Nåväl, I:a maj idag, vad göra? Eller jag vet, till en viss del, redan. Men besitter på ett litet dilemma..ehh jag gör som jag brukar..följer mina alla jagets intuition. De har hjälpt mig otroligt mycket, en klyché för en annan, men jag hävdar bestämt att de sällan har fel (mina jag alltså). De har hjälpt mig i mitt pokerspelande och i diverse beslut man ständigt facar. Tack Jenny-Ninni-Pennan-Penny-Goingen och jag!

Klockan rusar iväg ser jag, dags för lite makeup, haffa något lagom "fancy" i klädväg denna torsdag och sedan påväg:)...En sak till, på ett sätt missgillar jag dessa "smileys" men säg mig, hur ska jag då får er att uppfatta om jag skrattar eller i värsta fall gråter? Ok, frågans formulering skulle kunna komma från en 10-åring, men ge mig ett svar så glömmer vi det:)...eller inte..?!

Vad händer hos er idag,  jo vissa vet jag, men er som jag inte känner...just ni som läser och läser min blogg..studerar och iakttar. Tänker, känner och tycker något..men som jag inte får en gnutta hint av vad ni faktiskt kände inför just något. Er åsikt och röst är välkommen! 

En hejdundrans massa kramar från en hejdundrans glad 22 åring!!

    


RSS 2.0