Lördag, klackskor, Rosé och prinsesstårta!

463504-83Såhär började jag min morgon, vad käkade ni:)? Det är viktigt att en prinsessa börjar sin dag med en "prinsessfrukost"-då kan det helt enkelt inte gå fel. Noop. Nu har jag precis satt diagnosen för dagen!

Jag är sjuuuuukt stressad, har tusen saker att göra innan jag åker in till Uddevalla, änå tar jag mig tid att blogga för att berätta det, it makes no sesne..ehh. Men bloggen har blivit en av mina bästa vänner, och sådana har man alltid tid för, right. Järnspikar asså-jag kan faktiskt använda bloggen till allt. Den leder mig fram i livet och den sviker aldrig. Det kallar jag för en riktig vän! Oooops då, nu flummade jag visst ut..again:)

Vi var först inne på att göra kusten ikväll, det är sommarpremiärer kors och tvärs och likaså i Grebbestad, men efter många om och några men blir det Uddevallal! Blir nog en hel del folk ikväll-kul!

Jag och min fina Malin (som numera jobbar i Oslo) ska mötas upp för att snutta lite rosé innan för att sedan traska iväg till en fest som annordnas av lilla Frida. Och tillsist besök på något folktätt danshak, hopefully, jag älskar ju att dansa! Jag hoppas innerligt att jag hinner träffa min älskade Joanna också. Jag pinglar när jag är på plats.

Kvällen kommer vidare att avslutas med att jag ringer Martin, trycker i mig en kebab på ett icke bordsdisciplinerat sätt och somnar med stor sannolikhet med några rester av såsen i mungiporna (ni vet det där jag brukar tala om:). Varför "försköna" en däcka-i-sängen-efter-en-utekväll? Utekvällar slutar, tyvärr, oftast enligt följande. Men vet ni vad, det rör mig inte i ryggen, när jag alltid har så "tokskoj"!

Jag är laddad, vi ses i vimmlet , våga banga ikväll säger jag!

Puss till alla mina prinsessbakelser♥

Ninni

Kommentarer
Postat av: Kate

Du är så söt så du anar inte!
Tack gumman.
Kramar i massor!

2008-06-01 @ 00:31:33
URL: http://ulovekate.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0