Tack Lorena!

Jag gör "spegelvänd" - så se till att fånga! Du är cool du sydamerikanska flicka! 

   

Boxaren.

Du vackra unika lilla,
om du visste hur du mig förvillla,
du är mitt hjärta,
min själ känner ingalunda smärta,
det är fint och lugnt,
jag börjar tror att det må vara något skumt,
nåväl låt det så bli,
för ögonblicket nu, alltväl, jag är fri.


Missa inte draknästet på Svt kl 21!

M.a.o NU!


Det kittlas i min mage.

Bloggen du är påväg mot din dröm nu. Du har tagit ett beslut. Äntligen säger jag. Jag har väntat i 23 år. Shit vad här ska storstädas och göras om. Ny design till att börja med. Här blir mitt andra hem. Det ska vara fint och inspirerande här. Jag är kär mina vänner. Jag är lycklig med tusentals skavanker (men skitsamma!!!!) och jag vet var jag är påväg. Jag vet nu. Drömmer jag?


Vill.

Jag vill färga mitt hår gult
Jag vill göra något fult
Jag vill sluta tänka
Jag vill börja blänka
Jag vill springa långt
Jag vill röka en joint
Jag vill POFF PANG explodera och aldrig helvetet se mera.Jag är en människa.

Ibland glömmer jag att det är livet som sådant, som faktiskt innebär allt det där. Så mycket. Så svårt. Men så intressant. Jag har varit ledsen ikväll. Jag har också varit glad för att jag har så vackra och fina vänner omkring mig. Vad kan jag göra för er? Jag sårade kanske honom ikväll, men han sårar mig med. Jag tror det var viktigt. Märklig helg. Jag har kastas mellan extas och förtvivlan, mellan kärlek och hat, mellan tårar och gapskratt. Caroline får mig alltid att le. Göran får mig alltid att orka lite till. Skriver sällan om Göran här, men det är en mycket god vän till mig. Kärleken är som den är. Oförutsägbar, svår och alldeles fantastisk. Låt det så vara. Om en vecka är det dop för Bella. Min Bella. Jag funderar på vad jag ska ge i doppresent, då slår tanken mig. Jag ska lära henne allt om hur hon utvecklar en god självkänsla. Det är det viktigaste vi har. Varför fanns inte det ämnet i småskolan? Det undrar jag. Ibland är jag ledsen, ibland glad, ibland är jag lycklig, ibland olycklig, ibland är jag kär, ibland tom, ibland är jag stor, ibland liten. Idag är jag liten. Godnatt. Fuck u life.


Ohhhhh.

Bakfull. Som fan. Törstig. Godis. Glass. Underbar kväll. Butlers. Bästa Penny. Gillar inte nattgäster. Saknar. Min älskling. Livet är enkelt  idag. Kan någon ge mig coola? Nu?


De osammanhängande.

Vi köpte godis, choklad och åt ost och kex till en mycket bra film ikväll. Vi hyrde på ICA för 10 kr. Haha. Lånade strömkabel av grannen. Sedan vart det mys kvälll. Penny åt mesost. Jag saknar honom. Mycket. Han är sjuk. Kanske för att jag åkt. Jag känner mig maktlös i min lägenhet. Jag vill hjälpa. Trösta. Sova intill. Jag borde göra något åt saken. Det var skönt med joggingtur imorse. Det var gått med svensk havregrynsgröt men kanske ännu godare med det svenska lösgodiset. Jag saknar eller längtar. Men jag är lycklig. Det är jag. Jag vet vem jag är. Jag vet vad jag vill. Jag undrar hur det ska bli imorgon. Jag är rädd för att jag måste springa fort för att hantera det svåra. Men det kan funka med klassfesten som äger rum imorgon kväll. Det kan gå. Men just nu saknar jag så. Längesedan såhär. Ingen förstår. Bara vi. Vi förstår. Utan att prata. Vi talar inte samma språk. Ändå så nära. De har snart gått två nätter, och impulsen att göra brinner. Jag har aldrig målat så vackert. Hon var imponerad. Jag med. Tack för att jag har världens bästa vänner. Godnatt. 
 


Home.

Oooooohhhhlaaaaalaaaaa. Jag återkommer. Trygg och välbehållen hemma i Trollis nu. Mycket av de där som jag tidigare hade svårt att hantera. Känslor. Måste måla. Promenera med Penny. Långt. Puss.


La belle vie!

Visst, det är allt annat än lätt här i la France. Sanna mina ord. Men jag älskar detta land! Efter en galen snurrrig ditresa (min reväska hade åkt rejält vilse) kom jag tills slut fram till Strasbourg där Rafael mötte mig. Mysig kväll med Libanesisk middag. Trött som en get somnade jag gott i en vacker säng. Gissa om jag sovit gott inatt! Imorse var vi på "chateau d `ile där det bjöds på trerätters och champagne. Journalister och fotografer intevjuade och fotade Rapahel och två till i deras lag. Raffes tränare var inte glad då vi kom nästan en halvtimme sent. Men han muntrades så småningom upp och det var verkligen trevligt att träffa Raffes tränare. Vilken hårding! Ikväll gäller det alltså, ikväll kl 21.00 ska jag se min första match, live i boxning! Raffe är professionell boxare sedan 2008. Jag hänger inte med helt i franskan, tempot  är för högt för mig. Men Raffe hjälper mig. Nu hare jag landat på hotellet här i Strasbourg. Så skönt att få vila några timmar nu. Behöver vila. 

När jag var nere i receptionen och beställde kaffe blev jag serverad i en mini liten kopp! Ahh. Var så kaffesugen att jag höll på att svimma. Jag förklarade att jag tar tre sådana koppar tillsammans i en mugg - de skrattade. Jag berättade att vi svenskar gillar mycket kaffe.  

Nåväl, sköna känslor, sköna energier. Allt är bra, jag bara är, njuter och lär! La belle vie! Imorn drar vi till Paris där vi stannar trre hela nätter på hotel på champs elysse - o vet ni- vårt rum har utsikt över La Tour´ eiffel. Jag är mycket nöjd.
Men nu mycket trött. Powernap next.

Jag saknar min PENNNNNNNNNNNNNNNNNNYYYYYYYYYY. Men enligt lägesrapporten mår hon prima.Ni får inte missa matchen ikväll iaf det är som så att  ni har franska sport kanalen. Jag lovar att vinka.  Jag är fan nervös nu. Jag har ingen aning om hur jag kommer att reagera och känna om Raffe får stryk. Jag gillar inte att slåss. Men jag tror han vinner. Han vilar nu och laddar. Jag tror att jag är mer nervös än honom. han är snuskigt cool. Ok ok, önska han lycka till! Ringer er ikväll dähemma. Hur klär man sig förresten på en boxningsmatch? 

pusspuss mina goingar!  Airport med MosterJag gillade den Libanesiska maten- plocktmat är min melodi!Bonne Courage!

NI.

Vet ni, ja just ni. Ni vet så järnspikar och hans moster (?) excatamente vilka ni är. Hur lyxigt mitt liv är med er omkring mig, hur glad jag är att jag  träffade just er och ni mig (jo, det också), hur mycket ni betyder för mig och hur liten relevans tidigare orosmåln egentigen har. Maritza, grodan står tillsammans med min grodsamling nu-  tusen tack för det igår, jag blir alldeles..jag fan mållös!

Härlig inledning denna torsdag va? Men sant varenda liten bokstav. Jag vaknade med tidigaste tuppen idag, sitter nu och äter frukost (gudars så tidigt- har nog inte inträffat på år och några dagar) men gott och lugnt är det. Visst lite trött, föga 3 timmars sömn inatt, men jag slummrar nog till som en liten kattunge på planet. Tänk att jag ska till Paris, mitt underbara vackra Frankrike! Pappa delar likt mig samma " mysiga hemma känsla" där, kanske kan det vara den goda maten? Eller kanske den iögonfallande vackra klädda parisaren? Vi borde börja med kindpussar i Sverige, det är fint tycker jag.

Jag skulle kunna sitta här i oändliga timmar och bara skriva. Skriva om kärlek, människor, känslor, tragedier, förhållningssätt, vackra kläder, vackra skor, livet och choklad men dagen väntar och resväskan ska stängas, några samtal ska ringas, ett franska lexikon ska köpas!!, utstyrsel ska väljas! Bästa och snällaste Åsa hämtar upp mig och kör mig till Göteborg. Datorn följer utan att ens blinka med mig, den är liten och behändig och min livsnödvändiga ventil. Men kära far, är det som så, som så att min kamera sladd ligger hemma hos er nu? Jag befarar dessvärre. Fan. Kan ni skicka ner den tro? Men jag ska i vilket fall somhelst fota likt den ivrigaste kinesen av dem alla!  

Det är ett stycke liv som saknas, det sitter ingen liten Penny Pow bervid och följer varenda liten plinkande tagentrörelse och tigger oförskämt min frukost. Hon ska vara hos mormor och morfar i en hel vecka. Utmaning. Hon gillar förvisso Grebbestad och havet. Där kan hon springa fritt till skillnad från här i stan.

Jag avrundar, men inte livet - det har bara börjat!  

KÄRLEK.


Well done.

Nu står hon upp, rakryggad och hel. Kanske lite ringrostig från igår, men inget påtagligt. Det är skönt. Lugnt och stilla. Hemma. Galet skön träning idag likaså mat och kärlek. Varm.Trygg. Jenny. Tack. Det är vackert att  leva nu. Det är lyxigt att vara människa.

tjingtjonggodnatt.

Upp.

Upp upp upp igen mitt älskade lilla barn. Du har ett liv som väntar. Livet vill levas.Pappa, ser du Stora huvudet, den svarta lilla pricken längst upp på berget? Du kommer väl ihåg att det är där hon ska gifta sig?

Musse o Mimmi gör mig lycklig!


Får jag, kanske låna ditt lexikon mate?

Jag inser att ett franskt dictionery är ett införskaffande måste innan avresa. Jag blev frusterad över hur mycket jag faktiskt glömt, jag som läst franska i 5 år. Uttalet sitter inte längre som en smäck, och meningarna blandas i alla möjliga tempus. Haha. Men jag sörjer inte. Jag känner inte alls så, tvärtom. Igår när jag talade med min franska vän skiftade vi mellan franska, engelska och svenska. Härlig mix va. Min granne sneglade åt mitt håll och undrade nog om jag var påtagligt berusad. Lustigt. Det var jag inte. Jag är så j-vla spik nykter om dagarna. Även om helgerna. Nuförtiden helt enklet. Helt sjukt. Jag och Caroline kallades för torrbollar när vi var i Sälen. What? Det rör mig inte i ryggen. Nä du. Kom med något bättre säger jag då.

Jag har en otroligt kreativ, pågående hjärnverksamhet under dessa dagars nu - jag undrar hur, när och var resultatet kommer utmynna. Processen och ovissheten är vad som triggar mig. Det är nu det är bra. Inte igår. Inte imorgon. Precis nu är det magiskt. Älska nu.
 
Hade ett smått laddat - dock insiktsfullt och effektivt samtal imorse, vi blir inget annat än klokheten personifierad när vi slår våra kloka huvuden samma. Vilket team! Yeej!

A tout à l´heure! (Vi hörs senare amigos)


Löftet.

Jag ska måla hela värdlen i min färg,
jag ska minimalistiskt pensla den likt en dvärg,
sagan är den du skriver och handlingen är den du lever,
jag börjar gilla dethär, min saga tycks alltmer lyssna och likna den jag är,
vi är i kongurens och inte två vilsna själar som ej tycks komma överens,
jag gillar ju äventyr, spänning, business och divesre skönhetsbestyr,
så det vore fint om vi strävar och förstår varandras kommunicerande lektyr,
ofta blir vi osams, ofta blir vi lite tvära -i slutänden är vi dock alltid varandra troget kära,
du är min och jag är din, vi är varandras fundamentala relation,
och jag lovar och svär att jag alltid från denna dag kommer följa min sanna religion 


Poff - Pang - KÖR!

Där gick startskottet för vårt första professionella sammarbete baby! Det här kommer bli big stars!

Godnatt Världen!   

Repris - aldrig på samma sätt och vis.

Om en vecka befinner jag mig i  Europas vackraste land. Då äter jag crossianter, crèpes och dricker vin. Då besöker jag le museé du Louvren, Triumfbågen, la place de Concorde (där Mr president håller hus), Disneyland, Notre Dame och shoppar på ett utav världens världens alla moderiktigatse boulevards. Det blir fint. Jag vill handla som en tok, men det kommer jag inte kunna lösa. Jag vill vara miljonär nu, men det är jag inte och så ser det ut just nu. Jag kommer bli miljonär. Men inte innan nästa torsdag. Men jag är rätt nöjd om jag får dricka en cafée noir på ett vackert cafeé. Ibland drömmer jag mig bort, det är det bästa jag vet. Ibland blir jag ledsen att drömmen inte var sann. Idag kom jag på att jag kan göra mina drömmar sanna. Drömmen är min vägvisare. Jag tror det fungerar så. Varken du eller jag kan veta något säkert och tack Gud för det. Jag gillar varandet och gillar ett mått av ovsisshet. Blir inte livet två tårtbitar rikare då? Blir inte livet som din favorit film som du älskar?

Min mamma är galen - ikväll beger hon sig söderut och imorgon ger den lilla troskanten sig ut på ett 4 mila lopp.  Vet inte hur hon tänkte där. Inget för mig - jag skulle bli rastlös innan 2: a milen.  Men hon är envis, imponerande på så vis. Pappa handlade 6 stora matkassar för att locka hem mig och Penny under helgen. Men vi har så fullt upp att tiden inte ska ägnas åt frosseri och mys därhemma. Vi måste göra klart, tänk om, strukturera, drömma, organisera, träna, vara och planera. Det är vad vi gör. Jag missade två föreläsningar i veckan - med ren och skär flit skulle man kunna säga. Jag hade tydligen viktigare saker för mig. Men nu önska jag att de hade gått i repris, men varken livet eller orginalen går i repris. Tack för det med. Jag är visst tacksam för mina senaste 8 år, men tack, igen gode Gud att livet inte går i repris. Det hade blivit tungt.

Hon är vacker.

Hon är så otroligt inspirerande denna sköna kvinna - denna Carolina Gynning. Jag slutar aldrig att fascineras över henne. Hon är svag och stark på samma gång. Det är det vackraste.


Hennes senaste bilder från Milano, Italien.


Jag försöker förstå..

"bwlllllglllllllsoooooehhhhhhhhhhnjaaaaa" - för att citera Bella. Intressant "språkfas".

RSS 2.0