Långeby.


Kvällsdopp.

HELT-FUCKING-CRAZY-LOVELY.



Försäljningen när den blomstrar som mest!

låt säga; om hög sommar, om strålande sol (som i dessa dagar) och mycket turister med ett begär översatt i ord som "jag-måste-ha-en-GB glass-NU"-ja, då skjuter försäljningen i höjder att man allvarligt börjar fundera på om sommar (i stora drag) endast består av: alkohol (oklar mängd), fest (påtagligt) och så glass (i MÄNGDER bevisligen)!

Men när kommer den perfekta kombon, den med "allt i ett" så att säga, tänk er en iskall glassstrut med någon sjukt söt likör i..som vidare gör att man kissar i brallan om man inte hittar den där festen inom väldigt snart. Det ena leder till det andra om ni fattar.

Att tilläggas-idag är husefriden räddad, pappa verkar upp över öronen nöjd..nej, pengar styr inte människans humör och välbefinnande. Det har jag aldrig trott. Sådant trams.

♥smack♥

Underbara grillat.

Mmmmm...nu vankas grillad kycklig, hummus och annat mumsmums gott-då är givetvis vinet inkluderat i "mumsmums gott". Bara för att göra det klart.

I ett glas med massa isbitar?

Jo sörru, tack du!

Å så en j-vligt klibbig puss på er-det är det enda jag har att erbjuda för stunden!

Solen är het!


Jag säger bara.

Hujedan mig för en VÄRME!!

Havet, klipporna och båten nästa.Tack.

Kärlek♥


Ett bevis på en riktig sådan..

en riktigt grym vän! Tack för ALLT ditt stöd de senaste dagarna. Hur hade jag klarat mig utan dig..?!

Vad kan jag mer säga..du är fenomenal♥

Att livet skulle vara "lördagsgodis", pyttsan heller.

Hur står det till med folkens? Vet ni var jag befinner mig, gissa tre gånger liksom-Långeby! Det har hänt en hel del på sistone, bra och dåligt, men framförallt ett steg som leder oss (mig) i rätt riktning. Äntligen. Jag har väntat länge på detta ögonblick. Tids nog så.

Sommar, sol och bad  har jag, dessvärre inte varit särskilt aktiv i. Men det kommer. Allt kommer på sikt. Jag ser i dimman hur pusselbitarna börjar falla på sin plats, dropp dropp (ungefär så). Men det kommer att ta tid, som med allt annat. Farten är ingenting annat än slowmotion. Ingen speed här alltså. Men jag har gått om tid, men lite ont om kraft kanske.

Nu har jag bytt fil, rejält, och jag känner mig genast som en säkrare förare. Det är nästan som om jag skulle kunna ta med mig vilken passagerare somhelst. Jo, jag tror nästan det-men jag vill varna känsliga individer att jag, sannolikt, kommer att ta mig en och en annan tur ner i diket. Skillnaden denna gång är att jag tror mig kunna hantera dessa sliringar. I am a fighter. Indeed.

Ni hänger väl på?

Jenny♥

Dublin baby..

and Starbucks cofee-snart kommer jag Majja! SNART!

Sitter hemma och dricker kaffe och konverserar med några mysiga små damer! Hoppas att ni har en fin torsdags kväll!

Puss&kram♥

Det där med "dagens outfit"- inte min grej egentligen..

men hur fin är inte denna tränings-kombo på en skala?! Jag gillar verkligen denna jacka, fick den för övrigt av P ganska så nyligen-bekväm och snygg på samma gång! Haha, så jävla B och icke professionellt jag håller kameran på, å att inte tala om "posen" jag försöker mig på, om man ens kan kalla det för det. Nä, jag har inte fattat grejen med att lägga upp "dagens outfit" dagarna i enda..vem fan bryr sig egentligen? Ger det snarare en "egokick" och är det ett "se på mig agerande"? Själv föredrar jag istället-"lyssna på mig". Men det klart, linslus har man nog alltid varit-sedan jag stod hemma i trappan i Hällevadsholm och växlade från den ena posen till den andra. Joanna minns du?:) 

Men för denna gång: här serverar jag er en "dagens outfit" (träningsoutfit för att vara exakt).  

Nu ska jag ut och göra mig mindre attraktiv-svettig med röd fejja och med ett förfärligt ansträngt uttryck. Hoppas Trollisarna (säger man så?!) här i Trollhättan håller sig inomhus, det kan mycket väl vara möjligt då vädret är skit skit skit.

Jag var uppe relativt tidigt idag, har fått gjort en massa och "dagen har ännu inte blivit lunch", hur gick det där till?!

På återhörande,
Ninni♥

Natten för inatt..

säger väl jag och kanin då!

Min allra bästa vän.

Jag var lite osäker imorse, det blev värre ju mer dagen rullade på, men nu, ja nu-är jag bom säker! Säker som gatan, om man kan säga så. Skönt, att man alltid kan lita på.. ja på sig själv faktiskt. Lustigt det där, är det någon man kan lita på så är det just sig själv. Jag är "alla mina jags" bästa vän, helt klart (väldigt tryggt och praktiskt vid närmare eftertanke). I vått och torrt, ur och skur. Jag har förmånen att ha många fina sådana , men ingen slår mig själv. Ingen. Där ligger ni i lä mina vänner.

Sorry lixsom. Surt för er.

Lite kvällsmat och..

jag är redo att tag i mitt arbete! Jo då, jag försökte allt med det där, att plugga på dagtid, men likväl hamnar jag först framför datorn så här dags..whats wrong with little me?!

Har ni förresten provat att ha lite nutella i flingorna..?! Troligen inte, men det är super gott! Vi handlande en burk på Nettonet igår, och gud så gott det är! Jag skulle kunna leva på nutella, ett tag iaf:-)

Nu har arbetsmyran i mig vaknat så bäst att passa på!

tjingtjong so long!




Music:knows how to do it!

Musik säger jag bara! Tonerna som bara tränger in i märgen, enda in i själen, det känns i hela kroppen. Det finns inget utrymme att gömma sig , bara face it. Det kan ibland vara lite skrämmande-det blir så naket och skört på något sätt. Men jag älskar det.

Jag känner plötsligt att min värld blev lite mer öppen, sådär vips lixsom.

Det är en alldeles optimal kväll här i Trollhättan, behagligt väder och ett skinandes rent hem!

Imorn ska jag till Uddevalla, mamma är så snäll som lånar ut sin bil-TACK!

Nu ska jag fortsätta på min låt..jo du läste rätt, en truddilutt som jag knåpat på sedan jag var 16-år..på tiden att den blir klar och jag måste säga att det låter jävligt bra!

Undra om Bert Karlsson fortfarande är kvar i Grebbestad?!:-)

puss så länge♥


Lycka för en euro?

Varför ska det vara så svårt att erkänna att man har det jobbigt och träligt ibland? Varför lägga all energi för att dölja och hymla om detta? Varför pratar vi människor inte mer öppet, naturligt och ärligt? Varför ska det vara så jävla svårt? Kan ingen bara kapa av det där mantrat.

Alla som känner mig, brukar kallar mig för denna "öppna boken", men vad spelar det för roll om jag är öppen då jag möter stängda dörrar vart än jag vänder mig? 

Jag känner mig instängd i min öppna värld. 

Bara för det, bara för att jag känner mig otillräcklig för stunden så tänker jag gå ut och promenera för att komma på bättre tankar.

Du? Just du ja, jag tycker att du borde göra precis detsamma.

Jenny

Väldigt trött.

Så trött att jag knappt orkar ta mig till sängen. Det har varit en omtumlande helg, det "ena efter det andra" tycks avlösa varandra, nu får det vara nog för ett tag. Jag behöver ro.

Vi löser detta, som med allt annat,ok. Jag älskar er familjen. Tack för hjälpen M&M idag. Nu kan jag blogga som aldrig förr-jag har fått bredband!

Får man lov att ta en kvällscigg?! Bara för att jag tycker så jävla synd om mig själv. Bara därför.

♥Hörs imorn♥

Det verkar som om..

det blir en helg i denna (sanna?!) anda..

yeaaah, inte mig emot dåra!

kvack kvack♥


Bloggtorka eller what..?!

NEJ då mina grillade köttbitar! Men säg mig, vem fasiken sitter framför datorn och läser bloggar dessa sommardagar..?! Nej, jag tänkte väl det! Förutom en viss jag som är så illa tvungen att vara fastklistrad framför skärmen pga av min distanskurs, och då slinker det ju med en och en annan "bloggtitt" i pauserna:-) Men jag ville bara ge ett pip om att jag lever för fulla muggar!

Jag är inne på min 5:e vecka nu med SHRM, och "the final exam" börjar baskime att närma sig..undra hur denna kommer att vara utformad. Än så länge måste jag säga att det har ställts högra krav, med tanke på att det enda kravet på förkunskap var Engelska A på gymnasie nivå-bullshit! Enligt min åsikt är det ett alldeles för lamt krav, och jag är evigt tacksam att jag har läst till Engelska C. Så var det med det!

Vet ni minsann?? Om två veckor drar jag till Dublin-åå jag kan inte längta mer-och Majja gräddnos vad jag ska krama ihjäl dig! Tänk bara känslan att ta upp sin lilla laptop (min är dock iofs ganksa så stor men ändå) på ett café och ta sig en klassiker som "cofee and a bakery" medans man jobbar. "Vardagslyx" har således blivit ett "vedertaget" begrepp här inom bloggvärlden, inte minst bland våra modebloggare, men vad sägs som att vi tillför lite "plugglyx"..?! Jo så gör vi, då var härmed detta begrepp infört! Huujeedaan mig så lovely-nu känns det avsevärt mycket lättare att plugga, även då jag ska iväg på en liten minisemster !

Idag ställde jag klockan på 08.00-jag tänkte få en massa saker gjorda och undanstökat..känner att jag ligger lite efter.

Jag måste bara rekommendera, ganska så säker på att jag redan gjort det dock-men gör er själva en tjänst- LÄS Mia Törnbloms böcker! Du får aha upplevelser efter aha upplevelser-jag lovar!

Just det ja, nästa fredag annordnas det ett stort blogg-mingel på BLVD i Göteborg, och jag har ännu inte bestämt mig för om jag gå eller icke..jag har verkligen nada i klädväg (som det så ofta brukar låta) och temat för kvällen är "sommarglammigt". Hur göra hjärtat Carro?!- det skulle iofs kunna bli riktigt trevligt, och så kommer du till mig i Trollhättan på torsdagen där..nåväl vi dissar iaf inte idéen helt än tycker jag:-). Att jag alltid tenderar att vela in i det sista. Miss VeleMajja här ja.

Idag har mammas kör, Corus konsert tillsammans med sköna gittar snubben Janne Schaffer i Grebbestad- så jag bör lägga på ett kol nu om jag ska hinna med att joina de andra ikväll. Så se så-nu ska jag försöka att vara effektiv i några timmar framöver!

Oj, det här blev visst ett masstigt inlägg, nästan á la mina inlägg ibörjan! Men jag tror allt att ni gillade det.:-) iaf av statistiken att döma. 

Och en sista sak, jag ska bättra mig med att lägga upp bilder, är medveten om att det blir glest mellan gångerna.

tjolahopp säger jag och bloggen♥
Ninni

Ett privilegium.

Det finns inga ord för hur mycket jag älskar mitt Långeby-världens vackraste plats. Och där bor vi liksom! På bilden ovan ser ni båten Majja, pappa, Ingalill, Mats och en rusandes liten Tobias! 

Jag gillar verkligen bilden..

puss&kram
Ninni♥

 

Love is in the air..

and I am confused..very much so.very much.

Idag har jag shoppat min allra första lilla jumpsuit:)


Kvällens mysfaktor.

Regnet öser ner här på västkusten och jag har gömt mig under en riktigt bra bok och brevid mig har jag en super-mega-big påse lösgodis. Mmmm är kvällens kommentar.

Jag har varit väldigt arg och irriterad idag (på en viss specifik person), men nu är jag glad som en lärka igen! Efter regn kommer solsken, precis så fungerar vi människor också. Och tur är väl det!

Livet är allt bra underbart♥

Tatoo numero dos..

Jag älskar min ros överallt annat! Under de senaste veckorna har jag gått och filurat på om jag skulle ge mig i kast med en andra..isåfall var och vad?! Det är inget man bara göra sådär lite huxflux, utan det ska noga övervägas. Långt och länge.

Vad är era åsikter om just tatueringar, stämmer devisen "less is more" i detta fall..nyfiken!

Jag har blivit så inspirerad av Peters senaste stjärnskott till tatoo, farligt att umgås med baben min för mycket tror jag..

Ni kan väl vara så schyssta och blunda för min "orakade vrist", det var liksom inte den jag ville visa för er.

tja!

Ett ovanligt klockslag.

God morgon darlings! Har ni sovit gott inatt? Det har då rakt inte jag, på sin höjd två timmar. För min del beror detta på värmen, och jag kom att minnas när jag och min plutt Joanna var på språkresa på Malta. Den värmen, de sömnlösa nätterna-puh.

Nåväl, nu sitter jag iaf här och äter frulle, för att vara exakt-två kokta ägg, en macka med skinka/ost och en skål med fil, sylt och flingor. Mumsfilibabba på det!

Det är inte av en rutinvana att blogga vid detta konstiga (troligen för dig det normala) klockslag, det har jag tidigare aldrig gjort. Men jag ska jobba lite och tänkte för ovanlighetens skull prova att plugga på de lite mer normala tiderna. Arbetsmyran i mig brukar ju som vi vet vakna till liv vid 00.00 snåret, precis som inatt. Är man en gammal bartender så är det nog inte så mycket att göra åt den saken. Men jag blev klar med mina uppgifter och det känns grymt skönt att kunna starta på ny kula idag och inte ha något släpande efter sig. Så när maten landat i sin lilla mage och detta inlägg är avslutat så drar jag genast igång med module 4. Det är inte klokt att halva kursen snart har passerat.

Jag har bestämt mig för att få så mycket som möjligt gjort under de fyra kommande dagarna, då jag tänker ta mig en liten minisemster nästa vecka. Det är absolut den största fördelen med att vara student, att flexa lite efter behag. Det blir bland annat lite Norge besök, några äventyr och myshäng med vänner!

Måste bara inflika att, mitt shopping sug börjar sakta smyga sig på..inte bra då jag drar in till stan imorgon. Jag kan ju omöjligt intala mig själv att "handla du på", då studierna inte genererar så fasligt överdrivet mycket likviditet. Men en dag amigos..en dag. Kom ihåg att det var här ni läste "det" först:-). Skam den som ger sig.

Ha en toppen dag, så snackas vi senare!
Ninni♥


Det är ju inte klokt så duktig jag är!

Jag har precis kommit hem efter en löprunda på 5km-otroligt skönt! Den första och sista km var definitivt de värsta. Jag vet inte, men jag gillar verkligen att springa i så kallade "icke optimala väder", antingen då det är stekande hett, blåst eller regn..mycket märkligt drag det där. Jag får, jävligt weird asså , mycker mer energi och kraft under sådana väderförhållanden. Sug på den ett tag.. Kanske beror det på att jag vet att ingen annan förmodligen skulle ge sig ut och springa dessa dagar, vilket triggar igång och motiverar mig till att göra det. Perhaps.

Nu härnäst? Fylla på med massa jordgubbar, banan och vaniljyoghurt när jag ändå tycks befinna mig på "hälsoplaneten"  idag. Sådana dagar har rakt inte förekommit de sista två veckorna. Usch nu fick jag en skvätt dåligt samvete, detta var min första löprunda på hela tvååååå veckor. Jiiiises, men det har varit hektiskt med skolarbete på sistone, dock är givetvis INTE det en ursäkt. Inte i min värld. Hälsan borde vara prio nummer 1 i alla människors liv. Och vad som är hälsa för just dig är du nog väl medveten om, och detta varierar självfallet från person till person. Hälsa för min pappa är t.e.x att pyssla i trädgården vilket jag inte skulle tro vara definitionen för t.e.x Zlatan. Ja, ni fattar poängen.

Bisous toute la Suède de moi♥


Det finns bara ett ställe.

Som man ska visats på idag-vid HAVET!

Så vad tusan gör jag här inne då?
Jo,"underhåller" bloggnördar och fyller på med vätska.

Tack å hej!

Några absoluta måsten till Frukost:

skinka, fil/yoghurt, ägg och KAFFE. Annars funkar mina dagar mindre bra-jag blir tjurig, grinig och en oliiiiidlig människa till barn/syster/kompis/flickvän, whatsoever. Så var det med det. Ett litet tips, ha alltid beredskap då jag plötsligt kan komma och nattgästa er. Ni vet nog vilka ni är..

Vad äter ni till frulle?!

Kramen sa bananen♥

GLASS I STORA LASS.

Men vid helt fel tidpunkt på dygnet.

Såhär känner jag mig (typ) just nu..

och trööööööt som en kalkon (?).

God natt/God morgon..?

Jag man kan ju undra, nu går då jag iaf och lägger mig och inom 30 minuter kommer pappas väckarklocka att ringa, då det är dags för honom att stiga upp. En smula komiskt.

Ett tag inbillade jag mig att det skulle vara lite "soft" att läsa en sommarkurs..tji fick jag. Men det utesluter ju inte att kursen skulle vara intressant-det är den i alla högta grad! Idag har jag skrivit om en av världens största koncern Unilever som vidare äger företaget GB-glace. Vi vet ju sedan innan att: Familjen Helgen = GB-glace. Så jag tyckte nämligen inte att det kunde bli mer passande än att skriva just om något så "närbesläktat". Och som grädden på moset, sitter jag nu här, mitt i natten och äter GLASS.  Jag är iofs "sockerhög" ( så perfekto innan sängdags-not!!) och dör av törst, men men.. 

Hela natten flöt liksom i ett enda stort sammanhängande tema..ok, skit ner dig med dina klyschor och gå och lägg dig istället.

♥Kärlek♥
   Ninni


RSS 2.0