Bloggosfären tycks sova..

Det svider i mina ögon och jag är trött som en get. Det var längesedan jag satt och arbetade så här flitigt (säkert 10 timmar!) framför datorn. Jävlar vad gott jag ska sova nu. Natt bloggen, natt mina änglar därute. Ses imorn - åå jiippiijejej imorn kl 17 blir det manikyr!

Vänner med "det".

Jag har en mycket god vän, denna flicka har flyttat till Trollis från Stockholm - och är numera också min granne! Jag är lycklig över det! Hon är en av de skönaste människor jag stött på, igår låg vi å pratade sent in på natten. Och det bästa med henne är att varje gång hon inleder ett samtal så börjar hon frasen med att skratta. Vi bara skratttar vi två. Jag brottas ständigt med kramp i magen i hennes närvaro..skrattmuskeln får jobba hårt.

Kaffe i bryggaren och mission att utföra!

Må så gott:) puss!


Mjau.


Jätte kul och en jätte förälskelse!

Ja - jätte kul att många av mina gamla läsare hittat tillbaka hit, och jag lovar er att jag är tillbaka, mer än någonsin! Jag är här för att stanna!

Har ni någonsin känt en sådan där känsla, en känsla att ni lixsom känner er förälskade -utan att för den saken är någon hottie inblandad? Jag är upp över öronen förälskad, men i vem eller vad vet jag inte. En märklig, men underbar känsla. Nä, för jag vill inte tro att det har något med min nuvarande "form av flört" att göra..visserligen gick det ringa hett till i vår konversation igår, men det här handlar inte om honom. Inte om någon av det manliga könet för den delen heller. Jag talar om en förälskelse utifrån helt ny dimension.

Idag är jag tacksam för så mycket:

-att jag snart åker till världens bästa Majja i Dublin.
-att jag fick en ny mobil av pappa idag!! - Sony Ericssons nya C905 (jag säger bara gryyyyyym cam!!)
-att jag blivit tillfrågad att vara fadder för en liten rackare!
-att jag haft några riktigt givande och inspirerande "coach samtal" med underbara människor.
-att jag är JAG!

WOW för en dag! Och WOW för en kväll jag har framför mig!

It´s like I`m in heaven..

 
yeah!!!!!! (nej nej nej - förälskelsen lr flörten har inget med mannen på bilden att göra)


Lisa och Malin - TACK!

Tjejer - det finns vinnare och det finns förlorare - jag ser tre stycken vinnare framför mig!

Där fick jag liksom.

Jag inser nu att jag bränt mig som fan från solningen förut. Jag ser ut som en bränd kräfta. Att jag aldrig lär mig att lägga på skyddsfaktor på de känsligaste partierna som ögonlock, näsa och ja..brösten. Aj som helvete.

Aja, livet går vidare om än lite rödare och där ser man, middagen tycks redan vara serverad. Got to go!  


Speciell relation.Han är positiv, han är lustig, han är klok, han rär envis, han är söt, han är FENOMENAL denna man - och han är min älskade morfar! (Bilden togs häromdagen - ett nyvaket och ostylat barnbarn i morfars knä)

Dagen flyter på. Havet står för tisdagens energi. Det är så mycket energi nu. Kan man rimligen överdosera denna form?

Tisdag (kan en rubrik bli mer nervkittlande?!)

Underbar natt. Sov som en stock. Drömmde en dröm som var så skön att jag tänker fortsätta drömma på under dagen. Lite stel i nacken, torra händer, men jag ska köpa handkräm åt de små stackarna. Lämnat in ett par uppgifter, grymt nöjd. Fascinears över den makt jag faktiskt besitter - makten att regera över mitt liv och göra precis det jag vill och umgås med precis vilka jag vill! För ni har väl koll på vilka som är "energitjuvarna kontra energiknippen" i er omgivning? Var vaksam. Var observant på det. Mina vänner.

Det är lite mycket fläng de närmaste veckorna för min del-  jag behöver få det nedskrivet:

-deadline och seminarium i Personligt entreprenörskap på lördag samt eventuell inflyttningfest.
-manikyr fredag.
-advents- glögg mys hos mig i helgen.
-Himmelriket Mora nästa vecka..
-Dublin 1 vecka.
-Hemsedal (skidort i Norge) 1 vecka.
-Hund köp (tänk att jag äntligen ska bli med hundbebis!!)
-Dejt..

Det bästa är att alt som komma skall är enbart roliga saker, det sämsta är att min konto inte överenstämmer med dessa aktiviteters och tingens kostnader. Några BRA tips på hur jag kan fixa snabba stålar? 

Nähäpp, nu ska jag leka "råtta i solariumet"  varpå inhandla några av årets första julklappisar!

PUSS - KRAM!

Här ligger jag och..DUGER!

  

Klockrent citat!  -som fina Lorena lärde mig!

Jag riktigt symboliserar kvinnligheten personifierad utifrån bilderna ovan..men va fasen!, jag är mör som en mört (?) i hela kroppen efter min å mamis runda -7 km smäckte vi! Jag erkänner om än motvilligt att min kondition har varit i bättre shape, men jag jobbar på att nå dit igen. För övrigt har dagen varit i min smak, dvs med många kreativa stunder, skönt folk och favvo middag i form av "perfekt stekt blodpudding" (Carro, jag ser dit flin nu, men det har du inget för - säg mig, vad åt du själv igår?).

Tack för idag, ha det så bra och hörs igen imorn♥ (prova säg den meningen sjungandes)


En osminkad motionär - så se upp, eller snarare blunda..Utrustad med reflexväst, lager på lager med varma kläder, het röd toppluva och jag är redo för spåret! 

Underbara ting.älskar denna lur!! - jag vill kura ihop mig i soffan, iklädd mjukaste mys dressen, dricka en stor kopp kakao och kommunicera genom detta ting i timmar..oändliga timmar.

Bilden är i allmänhet oförskämt sexig på "fröken sångfågel" och jag i synnerhet galen som precis kommit hem från en 5 km joggingrunda.. livet visar en mystisk sida sådär sent på kvällen..det fascinerar mig. Mycket. Ikväll var det som om himmlens alla stjärnor ville säga mig något..

Nejdå, jag har inte druckit för mycket shiraz alternativt konsumerat för mycket av mormors äpplepaj. Jag är bara så förbannat..LYCKLIG!


Kalas - systers bulle i ugnen - frusna jordubbar!

Jag tycks vara inne i en skön era av tankar, kreativitet och påhitt. Vindarna blåser åt mitt håll nu. Underbart sköna fläktpusten. Vi har firat mami idag, hon har fyllt tant - usch jag vill aldrig fylla tant. Jag vill alltid vara en barnunge. Tvivlar på att jag någonsin kommer kunna identifiera mig själv med att vara tant. Nä, jag förblir nog en liten snorunge även när "Ninni goes 80 - år" liksom.

Jag har kramats med mormor/morfar och systers fina mage (ungen växer minsann därinne - coolt). Kalas är alltid mysigt och idag skrattade jag så mycket att jag höll på att sätta jordgubbarna från gräddtårtan i halsen! Varför detta? Jo, för när mormor frågade vad det var som låg överst på tårtan då svarade morfar - på bredaste bohuslänska "de är frösna". Hahahahahahaha - ja, jag säger då det!

Oj oj vad jag flabbade, sådär så det gjorde riktigt skönt ont i magen. Förstod ni det roliga? Har ni samma humor som jag?

Nu ska jag fortsätta denna "nyttiga" lördag med mormors äpplepaj med glass! Yummie! Ehh, är det lördag så är det fan inget annat än lördag heller. Det har någon klok filur lärt mig! Broccoli kan jag gott och väl äta på måndagar!

tjooohooo! PUSS!


Skrattfnattattack.

en del människor är så j-vla roliga, särskilt de som är totalt ovetande om det själva..jag känner några härliga filurer av denna kaliber och jag kan bara tacka och..SKRATTA över att ha denna förmån!

Att skratta är en lyxvara!
Mumindalen, Lilla My och "den där knuten".Jag börjar förstå att det ligger en sanning i varför fam/vänner inte sällan brukar kalla mig för just - "lilla My"..jag är  ju snuskigt lik denna finska lilla filur i Mumindalen..

Håller ni inte med? Tanken slog mig rejält när jag kikade mig i spegeln efter dagens träningspass!

(bara en "liten fredags parantes" sådär)..

Ursinnig var nattens ord..

Jag författade ett sjumila långt inlägg inatt och till min stora mardröm raderades allt - "poff" sa det så var all text puts väck borta! Och som ni ser fanns det ingen enerigi kvar att rekonstruera det..nä, - sådant är tamejfan högsta graden av irritation.

Men idag är idag - och jag är utvilad, nyfiken, sådär fredags söt (som på bara mitt lilla vis) och i värsta fixar tagen! Idag ska det bli många barn gjorda..va så säker!

attans att exet drog till Norge precis nu..

later.


Dagens inlägg = SANT.indeed - I am!

Säga vad man vill om höns och grisar, men "bonde söker fru" rocks!

Mammas mat guppar härligt gött i min belly nu! Hon är expert när det kommer till "det" vad gäller matlagning, lilla mami goingen! Natten som var innehåll inte några skrytsamma sömntimmar, så istället telefon/sms trakasserade jag mitt ex samt vänner med divesre filosofiska resonemang. Och ja, det hjälpte-tillsut somnade jag faktiskt - pga. brist på respons (tror det hade att göra med att den ene nästan hade somnat i luren och den andre var dö hungrig) vilket ledde till att samtalen sakteligen dog ut.

Nu till något helt annat.Jag inser hur svag jag är för alla dessa "bonde söker fru", "ensam mamma söker" etc - min värld total stannar och vad jag än må hålla i mina händer faller "pladask till marken och jag pladask ner i soffan"! Dessa galet underhållande filmproduktioner gör mig lycklig- visst är det sött?! Jag är säker på att min Marianne och Erik håller med mig här..

Så, om 20 min måste jag avsluta kvällens göror och då vet ni vem ni inte ska störa mellan kl 20.00 - 21.00. Det är dödstraff för denne som ens försöker.

Just det ja, nej jag fortsätter som tidigare med mitt bloggupplägg, men kommer att spendera mer tid på denna plattform. Och innan november är slut så är det jag som sett till att friska upp denna babyrosa blogg!

Just det ja, igen. Livet är till för att leva det. Ni kankse redan hade dunder koll på det, själv glömmer jag det inte sällan ofta. Men jag bli hästvägar så mycket bättre! Yejyejyejyejyej!

och så dessa här och min kväll/natt är därmed safe! 

amore♥


Ok, såhär ligger det alltså till.

Saken är inte den att jag tappat sugen på att blogga, för det gör jag flera gånger om dagen. Men på en annan plats, detta innebär att jag skriver på en anonym blogg. Vilket jag har gjort i över ett halvår nu. Jag har inte bestämt mig huruvida jag ska smacka ihop de båda eller hur jag kan tänkas göra. Jag ska sova på saken. 

Det skulle kunna bli riktig bra att slå dem samman, det skulle kunna resultera i en sjuhelsikes nyanserad och spännande blogg! Jag ska i alla fall överväga saken, det ska jag.


..eller så spar jag mig själv och er denna, låt säga lite tyngre typ av text och lyssnar på fröken till vänster istället..hmm.


Frysblogg..ni vet "frys".

Nä, nu skäms jag. Helt uppriktigt skäms asså. Jag "ser" att många av mina läsare fortfarande kikar in på denna allt tystare och stilla blogg. Jag har tydligen så mycket annat att stå i att mitt bloggande bortprioriteras om dagarna. Det är inget jag tänker eller bara ska acceptera sådär, då jag älskar att blogga, skriva och interagera med just er. Tråkigt att det blir så. Tråkigt att man inte tror sig kunna styra över all sin tid. Men det är aldrig försent för förändring. Det är det fina i kråksången.

Jag ska strax kila iväg på ett yogapass, gud så skönt och efterlängtat. 

En ska till..varför ska det vara så förbannat jävla svårt att "leva som man lär"?

<3 Ninni <3 


RSS 2.0