Måndag, måndag..

jag älskar måndagar-är inte helt säker på orsaken till det-men jag bara gör det rätt och slätt! Skål för måndagar!

Häromdagen så blev jag matförgiftad så gårdagen var mindre "glammig"..jag tror jag hoppar att nämna några detaljer, men jag ville bara klargöra varför jag inte var direkt kontaktbar igår. Så då vet ni, iaf några av er varför jag inte svarade på några samtal/sms. Usch, det är nästan det värsta man kan råka ut för bland de vanligaste "svensson" sjukdomarna. Jag är inte helt frisk ännu, ja känner mig helt matt i kroppen, men efter en liten tur ner till fåren-haha så fick jag några krafter tillbaka! Men ofattbart vilket vrak jag var igår..

Det finns vissa saker som gnager i mitt huvud för tillfället, igår söndag så var det ju deadline för module 3 i min kurs SHRM, men eftersom jag var sänliggandes och icke kapabel till att trycka på "submit" knappen så hann mitt arbete inte in i tid. Jenny grips av panik och världen faller i bitar, typ. Fan också. Men!!! Åå vad skönt att det finns dessa men ibland, det gör nämligen inget att den kommer in några dagar för sent utan jag får den bara rättad därefter, några dagar försent alltså. Och det överlever jag nog då jag överlevde gårdagen.

Nu ska jag försöka få i mig något ätbart, helst rinnande då jag känner mig ganska äcklad av mat..livrädd för att få i mig något gammalt och farligt. Man blir överdrivet nojjig efter något sånt här, men det lägger sig säkert på två gröna då jag älskar mat i alla dess former!

Det var riktigt skönt att få nudda lite vid tagenterna å blogga-och jag dyker snart upp igen!

tjinngtjing♥

Ibland är saknaden extra stor.

Men vad exakt är det som jag saknar?!

Ehh..strunt samma. Det blir för avancerat att gå in på sånt här en lördags kväll. Även att jag kanske borde-en gång för alla liksom.

Men vissa "dos and dont´s" måste vi helt enkelt rätta oss efter, och jag säger "don´t" för att snacka kärleksgnabbel en lördag som denna. Men tankarna kan man tyvärr inte styra över, därav "uppkomsten" av just detta inlägg..antar jag.

Stretch á la..

vår egna lilla mjau.

Att slåss om dumlekolorna på lördgar.

Det är iaf vad familjen Helgen, inklusive Mr katt sysselsätter sig med under dessa dagar:-)

De vill lixsom komma ut, men.

Jag har en rad idéer/tankar och funderingar på gång. Jag kantas bara av problematiken att komma igång. Få tummen ur. Jag har förutsättningarna, resurserna och viljan. Men vad är det som hindrar mig att ta det där klivet och förvandla teori till praktik?

Det är ingen nyhet att jag är en "allt eller inget" människa, och jag bir så less på att folk alltid tenderar att negativt kritisera detta. Jag har istället bestämt mig för att dra alla tänkbara fördelar utifrån denna egenskap, istället för att ändra på den. Jag tror att det "tänket" kan vara min styrka, men jag är fullt medveten om att det likaså kan vara min "akilles häl". Men jag tar det. Jag tar den risken då jag vet att jag kan hantera den. Oavsett vad som sker. Did my babes grab this?:)

Vad ville jag då säga med detta inlägg?! Jo, att nu är det fan på tiden att röra på arslet (snälla läs något mindre vulgärt istället, såsom stuss t.e.x:) och sätta igång! Och det är inte en dag för tidigt.

Kramkalas från er  tok-stolle till Ninni♥


Att köra i diket.

Ingen större fara, då jag inte kört fast. Bara kommit lite snett, på sniskan liksom. Jag och Linnea begriper oss inte på veckans assignment, den är luddig och jag blir galen på skiten. Vaddå analysera rekryteringsmetod??-och vidare komma med förslag på förändringar och utveckling i den valda process..?? Vad fan kan jag om det..har i princip läst uppgiften sedan jag tog min första tugga på frulle-frallan..och här sitter jag nu med min kvällsmacka och är precis lika "oklok" som jag var när dagen tog sin början.

Men vad gör det när man är rik som en groda (?troll?):-) Låt  mig få vara sådär barnsligt lycklig ett tag nu!

Och snart bär det iväg för en spa helg!

Tjena säger jag!


Här ska det minsann firas!


Mohahahaha..


JÄVLAR I MIG!!!

VAD GLAD JAG BLIR!!

Helt oväntat, dyker 9000 norska kronor upp på mitt norska bank konto idag!!! Asså, jag är så glad att jag vet knappt var jag ska ta vägen. Jag hade inte räknat med att få tillbaka så mycket riksdaler på skatten-skatteåterbäring-I LOVE♥

jiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihaaaaaaaaaaaaaaa!

Tjillevippen vad jag älskar likvida medel ibland:-)


Tänk om.

Tänk om man skulle befinna sig på ett plan påväg till New York nu, drickandes på lite "färdvin" som så väl hör till..tänk! Bara tänk om. På bilden sitter jag och Erik på planet påväg till Roma. Och dricker vin såklart!

Hur spontan är det tillåtet att vara?

 Jag har big time planer going on here!!

Men jag vet inte om jag vågar, törs och kan hantera min hemlängtan.. Carro ska vi??!?! En väninna (som för övrigt kan allt och lite till om denna icke sovande stad) och jag pratade lite flyktigt om denna tokiga idé..men ack så tänka-en-gång-extra-innan-man-dissar-den-helt.

Jiiiiises vad jag vill, det räcker ju med tre månader..men hur blir det med plugget-kan man läsa motsvarande kurser i mitt program, fast då i New York..?! Hur funkar det liksom?!

Okidoki, jag får helt enkelt ringa och bomba någon med tusen frågor, någon kunnig inom området vill säga:) Och jag har en given kanditat.

tjing♥

å så en puss, för det har ni inte fått idag!

Det var visst en till som säger godnatt ja.

Mjau.

Sena timmar.

Där ser man på, även denna dag slutade långt in på natten. Jag har precis avslutat mina två första moduler i Strategic Human Resource Management och börjar på min tredje imorgon. Det känns grymt skönt och jag ligger varken efter eller före. Kursen håller ett ganska högt tempo, men med en bra struktur och ett för mig passande upplägg. Haaaa!! - jag har liksom författat hela två akademiska uppsatser på ENGELSKA, jag är mäkta impad av mig själv. Hur gick det där till?

Trött? Jo rå, jag tänker inte ta en löprunda nu inte, snarare en nattfösare:-)

Hörrni, vi ses väl imorn?! Säger jag som prioriterat bort allt vad bloggande heter idag..perdon moi!

Ni förstår jag är sådär lagom social när jag går in i mina "arbetarperioder", så jag är i stort behov att få socialicera mig med er här på bloggen-titt som tätt och lite då och då!

 Nu säger vi, egentligen tre timmar för sent, ♥NATTINATT♥ (Först i sängen får sova ytterst:)

Ninni

Vad gör man inte för att följa en trend?

Jo , man går tydligen så långt att man "make a tatoo liksom! Här ser ni Peters senaste-jag gillar den skarpt.

Ja, för ni har väl inte missat stjärnorna som faller över oss i var och varannan affär:-)

Färgstarkt.

Bilden är tagen från Stina-Lees blogg, och jag tycker att den är helt underbar. Sådant här får mig att glömma tid och rum. Jag älskar färger, jag älskar lila.

Vackert..

Skrattfnatt.

Jag ramlade omkull, slog till min arbetslapma så den sa pang i golvet och..bara fortsatte å skratta-jag fick sådär riktig ont i magen. Underbart det är att skratta!

Jag tror att jag skippar att förtälja sägen om varför denna hysteriska skrattfnatt attack..

Winkey and Winkey.

Vi har nog alltid varit menade för varandra, sedan den dagen då vi låg och guppade i våra mammors sprängfeta magar.

Tack för din fina kommentar Majja, dock har jag inte lärt mig hur man visar kommentarerna på bloggen..Det värmde iaf så in i Norden, och du vet att alla ord som finns kan slänga sig i väggen när vi snackar kärlek mellan oss. Haha-det lät lite som om vi varit gifta i 100 år.. Inte mig emot.

Jo just du "suckande" läsare, ibland måste man få vara lite personlig.

Pussen♥


Mitt rådjur.

Jag tyckte det var lika bra att lära Tobias hur man beter sig som bäst framför kameran, och det tidigt!

Måndag idag, och jag säger bara..jo vars, det känns att man drack och åt annat än saft och kanelbullar i helgen.

♥Kärlek♥

Så får det bli!


Hehe..

jo jag lever allt. Men jag är jobbigt trött, mörbultad och grinig så vi hörs och går igeom saker och ting imorn. Är det ok med er?!

Och så drog Peter på festival hastigt och lustigt så inte kan jag avreagera mig på honom..

Uschhhh vilket down inlägg det här blev, men det tillhör livets baksidor.Tyvärr.

MEN, midsommarafton var klockren-bilder är på ingång!

Ehh nu går jag och lägger mig..eller först ska jag käka glass. Jag behöver bli nerkyld.Maaaaamma Miiiiiiia...

skänk mig en tia, för här ska det drickas sommardrinkar så det står härliga till! Så nog kan det behövas ett litet tillskott och "klirr" i kassan!

Blommor från mig tilll er!


Glömde säga..

Kameran är laddad (eller snarare batterierna) och redan nerstoppad i väskan:) Så vänta er en vimmelfotograf á la Ninni! Jo vet ni vad, jag känner mig nästan som en liten "smyg" fotograf..hihi! Men det är roligt med bilder, eller det där var kanske en sanning med viss modifikation..


Glad midsommar säger jag och bloggen!

Wiiiihooo, då var dagen äntligen kommen och generöst nog så bringnade den med sig lite solglimtar! Vi tackar för det! Nu sitter jag och äter lite "midsommar light" frulle och ska snart börja denna underbara dag, men först stilla min apstenens-jag talar givetvis om att blogga en dos kära vänner!:-)

Så vad indikerar dagens agenda på? Jo sörrni, först blir det lite midsommarfirande härhemma, binda krans och eventuellt ta ett bad med tjejerna från Lerum som kom upp sent igår kväll! Vid sex tiden ska jag hämta upp min raring till tjej Malin och sedan vid halv sju börjar the big party, nämligen MIDSOMMARFESTEN I TANUM BIG TIME! Vi blir ca 25 st, och jag har fixat jordgubbar, gammaldagsvanilj glass, grädde, musik, blommor, allsånghäften och funderar just nu starkt på att ta med mig gitarren..men jag är således ringa duktig på det där..ehh vad sjutton liksom!

Jag hinner nog blogga en snabbis frampå, så vi säger hej sålänge då!

Men framförallt-GLAD MIDSOMMAR alla mina stjärnor♥♥♥

Precis hemkommen.

Från Grebbestad-town! Har fixat tusen saker inför morgondagen (egentligen hade det säkert räckt med tre, men det är helt enkelt så jag fungerar:-). Jahopp!

Förra året på den här dagen var vi på Kallsup och jag minns att det var bra drag där då, MEN nu???? Det var sten dött..jag får då innerligt hoppas att det rör på sig mer imorgon, eller det finns förresten inget som kan stå stilla när jag entrar dansgolvet! Nej minsann.

Jag ska ställa vinet på kylning nu-vad händer hos er ikväll? Sysselsätter ni er med att göra kransar kanske? Jag kommer nog att behöva hjälp med min, men jag har iaf köpt finfina blommor så nog ska jag få ihop det tillslut!

Kvack kvack som grodan brukar låta och hoppar sin väg♥ Ni vet väl att jag gillar dessa gröna små uppenbarelser..jo det borde ni nog veta. Såklart:-)

"Colaholist"!!!

Jag har insett att så är fallet med mig, jag missbrukar denna läsk redigt mycket. Tack och lov så lanseras det två nya sorter i augusti; den ena sägs innehålla massa antiodoxidanter och den andra grönt té..(?) Lite skeptisk till den sistnämnda.

Innebär det då att man kan missbuka i godans ro och skippa det dåliga samvetet?!

Plikten kallar!

Jag blev plötsligt sugen på vit choklad oxå...för den som möjligtvis skulle finna något intresse av att veta det-hehe!

HALOOOOOOOOOOOOOOO ELLER-imorn är det ju midsommar!! Mmmmm färskpotatis, mmmmm jordgubbar, glass och grädde!

See u♥

Reading, reading and reading..

men hajar jag något av det här egentligen!? Hmm tveksamt, inte just nu iaf. Men det kan vända fort, sådan är jag. Att  beskriva i "egna ord hur de mänskliga resurserna är sammanhängande och förbundna med företagets strategiska bit"..krävs ordentligt att filura på.

Med en för närvarande skrivkramp, "hjärnkramp och inspirationskramp" har medfört att "repeat knappen" varit inställd på sidan 17..och så ett bra jävla tag.

Tjingtjong och vad gör det när jag har en hejdundrans god glass pågång! (Är jag inte barnsligt provocerande med mina fyndiga och välarbetade verk till rimm?)

So long mina färskpotatisar!
                    ♥

Midsommar för ett år sedan men..

till skillnad från i år så får jag inte krama på min dinosarie Maja och "jenta mi" Marianne. Det känns lite tråkigt och det är med en gnutta ledsamhet som jag inser att fotot ovan inte blir någon repris, iaf inte i år. Men stopp och belägg nu, jag vet att M får det super i Lidköping och M "numero dos" likaså i Egypten! Bara ni har det bra så får jag garanterat en dunder kväll på fredag! Jag får ju träffa mina andra pärlor som Martina, Cissi, Malin, Johanna, Billy mfl:-) Jag är glad-jag är laddad-vi ses på fredag!

Midsommar blir så bra!

Jag ger, egentligen blanka sjutton i om det regnar, åskar och blixtrar på självaste midsommar, för all del är sol välkomnat, men det viktigaste för mig är att vara med fina vänner och belägen på den plats som jag älskar allra mest, nämligen Grebbetsad. Känner mig nästan på gränsen till smått patriotisk, men fyfasiken vad jag älskar denna lilla by. 4ever♥♥

Malin.C kommer hem från Oslo å ska övernatta i min flickiga- barndoms-våningsäng-sött värre! Sedan fick jag precis veta att Cecilia med vänner kommer upp till Långeby i helgen-åå vad kul å träffa dig igen! Såklart att jag blev ledsen att min älskade Marianne inte kunde komma, men som vi bestämde så bokar vi in en annan helg-då vi gör "loftet" (läs terassen) och går "total loss" som bara du och jag kan-hehe! Miss u.

Det blir en sannerligen sen frukost, därav skriker magen värre än katten när han är i akut behov av föda. Så hej så länge!

puss mina vackra skapelser!
Ninni♥


Jag skulle egentligen plugga men..

det var hundratusenmiljoner gånger skönare att ligga ute i solstolen sjungandes (läs snarare skrikandes) till alldeles för hög musik! Oooo yeah!

En annan sak-jag känner mig helt bekväm i att publicera bilder där jag har "nada-zero-noll" smink. Det existerade liksom inte för ett år sedan. Ni kanske tycker att jag är super sjåpig, men det är en skön känsla att känna så. Fan, vi alla föddes faktiskt utan något smink-och nog var vi söta ändå..

Jo, jag vet att det inte är lördag idag.

Men jag har kommit fram till det finurliga att på sommaren är det lördag för mig hela veckan lång!

En alltför soft dag hittills.

Men ack så värd! Jag och P har strosat runt i Grebbestad idag! Svalkande och gott med en cola!

Brak lunch och jag är redo!

Redo för ett litet "mini" träningspass som därefter följs av att "ta-tag-i-veckans-skolarbete-på-bomangen"! Jag får inte skjuta fram saker och ting. Förresten så har jag skadat min fossing, det gör ont. Jag trampade galet snett häromdagen när jag var ute i spåret. Så det får bli en lugn promenix istället. Sedan beger jag mig till Trollis för att..ja just det ja, lyxa till vardagen lite! Så var det ja!

Btw, jag älskar big time att köra bil, och idag blir det personlig premiär på den nya vägen! Malin sa att den "svajade något" men vi får hoppas att den är stabil enough för mig och min blodröda-racer-citra (läs egentligen mammas bil). Tydligen tog jag mig någon slags given frihet där..

Rapporterar frampå för nu ska jag ut å gå! Haha-jag äger på att rimma!

pussånuss♥


Vilken dag..!

Världens bästa kusinbarn-Desiré och Tobias med familj har varit på besök och världens bästa syster och M likaså! Det har varit en härlig, mysig, livlig och nu på slutet en stressig dag! Men nu-precis-exakt blev jag helt och hållet klar med mitt arbete. Uppgiften ska vara lärarna tillhanda senast kl 00.00 idag, jag lyckades med en marginal på hela två timmar-inte illa pinkat där! Nu får jag helt enkelt bara avvakta och se huruvida det höll eller inte.

Jag längtar lite tills imorn hörrni, ska nämligen skämma bort mig själv lite extra då..thi på det! Och det verkar även som om det lutar åt att ta det där första doppet i det blå..

Jag vet precis vad jag ska göra härnäst-läsa veckorevyn,måla naglarna och äta cashewnötter med choklad överdrag!


Blommor till midsommar!

Jag vill ha prästkragar och blåklint i min krans-ingen riktig midsommar utan midsommarkrans!

Lazy Sunday?Not.

Icke sa Nicke-jag är utvilad och utsövd (?) och med utan några "dagen-efter-biverkningar"..ni vet allt det där vanliga man normalt sett kan drabbas av en söndag?! Haha!

Idag är det "deadline" och jag ska lämna in min första skrivuppgift i HRM. Jag pendalr mellan att vara super imponerad av det jag åstadkommit till "håller verkligen detta, är jag på rätt spår". Aja, det är ändå med ett sansat  "klick" jag bifogar iväg mitt arbete. Det är ju trots allt flera år sedan jag skrev något på engelska och inte minst i fackliga termer. Ni vet alla dessa "linking words" and so on. Okej, nog om det för en stund!

Jag var på bus humör imorse, jag har muppat och löjlat mig hela morgonen-hehe. Älskar att vara på ett sådant humör, värsta lyckopillret i sig, som man på egen hand kan producera-coooolt!

Jag somnade nog inte innan 04.00 inatt p.g.a av att jag fastnade i telefon (med mindre nyktra männsikor:). Jag ska ge er en ganska så rolig "sms-konversation". Det tyckte iaf jag! Och J, om du läser detta-ta inte illa upp (lätt för mig att säga liksom).

J skriver: Fan va busigt väder det blev då, lust å snacka lite?

(Jag pallar inte å svara).

J skriver igen: säga hej?

(Å det orkar jag inte heller, bara vetskapen om att han är betydligt mer dragen än vad jag är, gör att jag även dissar detta sms ).

J skriver ytterligare: Träffas på S? (S??????-vaaaa vilket ställe är nu det tänker jag?)

(Vid det här laget börjar jag dra riktigt på smilgroprna å funderar några sekunder innan jag finally skickar iväg ett sms..)

Jag svarar: För det första så vet jag inte var S ligger, för det andra så verkar vännen en aning desperat, och då till det tredje "gå hem å lägg dig istället" varpå en smilyes och en punkt.

J igen: Hmm..jag ville inget sånt, jag ville bara säga hej på dig snygging. Aja godnatt då.

söta killar kan vara och så stygga flickor kan vara! Jag var verkligen i mitt "esse" inatt och jag var inte ett dugg tillmötes-utan en riktig "mean girl".

♥♥Ninni♥♥


Givmilda pappa.

Denna bedårande söta blomster låg ingen annan än bästa pappa bakom. Sjusigt som få-rosa rosor i rosa kruka.

Pappa kan han!

Jiiiiiiises vad de skriks och hojtas där ute i tv-rummet, jag löper in emellanåt för att göra en snabb koll. Jag måste ju ta några små "minipauser" i pluggandet. Just nu serverades jag en tallrik med olika ostar, oliver och smaskiga kek! Och nu blir det snart middag också, lyx-lyx-lyx kallar jag det. Jag är ju trots allt 22-år..men men. Jag klagar INTE.

Asså, gud vilken mysig och perfekt lördag det har varit och fortfarande är, och tänk att jag lyckades stå emot suget inför en utekväll för att istället sitta här och vara duktig och göra nytta (inbillar mig det iaf).

Hoppsan och se där vad jag uppdaterar flitigt idag, men jag sitter så lägligt till liksom, plus att jag är på max blogghumör!

PUSSSSSSSSSSSSSSS mina hjärtan♥

Lite tjött..

Baileyes är en mycket egendomlig liten katt. Jag förstår mig helt enkelt inte på denna maju. Han slår mig i alla kategorier, han har t.o.m värre humörsvängningar än Ninni själv.

Plus en annan sak, varför i hela fridens dessa "bebis betonade kommunikationer" med djur, barn och så pojkvännen? Vad fan händer med oss då egentligen?! Liten tanke bara.. Jag skulle inte vilja höra mig själv inspelad på band när jag är som värst, om det räcker att jag säger så.

Haajdoo miinja bestja kompjisaar (hihihi)!

Jag ville bara säga..

"HEJ" på ett lite mer personligare plan denna lördag:)! Nu ska jag brumma iväg in till Grebbestad! Fan oxå..suget har börjat infinna sig, jo minsann-jag vill på med klackarna ikväll! Inte nådigt mycket heller! Hur tänka nu..?! ????

Saknaden är..

TOTAL! Jo, det är sant, jag har inte haft möjlighet att blogga på två dagar, MEN the "big but" är att vi var utan "connection" hela torsdagen och igår spenderades större delen av dagen i Uddevalla-shoppandes, myspys och dylikt. Å inte tala om tiden min kurs i HRM tar i anspråk. Nämen, usch å fy vad jag beklagar mig, sluta genast upp med det! Jag ogillar folk som tycker synd om sig själva, och det kändes som att jag var påväg dit nu. Istället skulle man ju kunna uttrycka sig sähär- "åå vad nöjd jag är med mig själv idag som satt uppe till kl 03.00 inatt och blev så gott som, klar med min första "assignment" i HRM. Det blir liksom lite lättare att leva sitt liv då-don`t you think?!

Asså, en sak är säker, fasiken vad kul det är att skriva på engelska igen, jag satt visserligen med mina första meningar i sisådär två timmar, men oj vad det gick efter lite uppvärmning! Så, efter en gången vecka med kursen så måste jag redan säga att jag rekommenderar ALLA att läsa HRM, som vidare är en kurs inom blocket av företagsekonomi. Jag tror varken jag eller ni som faktiskt läst kursen inser betydelsen av att sätta "männsikan" i centrum för att kunna högprestera i företag. Ung och lite naiv som jag är, resonerade jag snarare att det är väl bara till att köra på! Full gas liksom!

Lördag idag, och det innebär mumsmums mat (mamma och pappa ska ha lite "party" här ikväll, godis, fotboll och PLUGG. Givetvis tar det emot att inte gå ut ikväll, men som sagt, skolan ska prioriteras i  första hand now and on..det var ju så jag sa, eller hur?! Men jag gråter faktiskt inga krokodlil tårar, det är ju för sjutton MIDSOMMAR nästa fredag! Å apropå midsommar så är planerna oklara, och jag får dels skylla mig själv för detta. Ni förstår, tanken var nämligen att jag skulle fixa en stor fest här ute i Långeby, men sedan velade jag fram å tillbaka, som vanligt. Och så häromdagen så tänkte jag om igen och bestämde mig för att jag hinner nog och vill ha ett stort midsommar kalas. Well, så fucking-jävla-självklart-typiskt så hade kära Mamma och pappa tänkt om likaså och har nu planerat att vara hemma på fredag. Men som sagt, jag bär hela ansvaret i det här, men vet ni vad? Jag lovar er att det ska bli en hejdundrans brak fest en annan helg framöver, va så säkra! Sommaren har ju precis börjat! Wiiiiiiiihooooo!

Så oki doki, jag får helt enkelt gilla läget och jag måste lära mig att planera bättre, men inte minst att vara konsekvent och tydlig. Men absolut kommer vi att lösa det på ett annat sätt, Grebbestad-town på kvällen är iaf ett obligatoriskt måste!

Nu ska jag frossa i godispåsen, dricka kaffe och gå igenom texten jag författade inatt, känns som att det kan finnas ett spann av stavfel.

Men vi hörs såklart senare!

Raketsnabba slängpussar och kramar från Ninni, och just däääär träffade de just er♥


Började tidigt.

Denna bild togs för exakt ett år sedan, vackert. 

Sedan barnsben har jag alltid drömt om ett eget företag, mitt alldeles egna lilla company.. Jag började min karriär med att sälja baguetter till sommargästerna vid 7-års ålder. Redan då visste jag vad jag ville, redan då var jag driven och målmedveten.

Jag ler lite smått för mig själv  nu, då jag minns följande: "dagen innan lämnade jag offerten; samma kväll tog jag in orders, varpå morgonen gräddades det baguetter och kanelbullar för att sedan cyklandes iväg för att leverera varorna, innan frukost såklart. Jag minns fortfarande doften av det där nybakta, och bilden med en alldeles för trött Ninni. Jo minsann, det var tidiga mornar.

 

Kravlöst.

Tanken slog mig precis, då man var lika liten som krabaten på bilden. Livet var så bekymmerfritt, okomplicerat och kravlöst (minns iaf inget annat;). Inte funderade jag över morgondagens utfall eller alla det där "borden och måsten".

Men för allt i världen, jag är inte bitter, tvärtom-och jag tycker mig uppskatta och njuta av livet mer och mer för varje åldrande dag. Det är ju fantastiskt egentligen!

Stundens känsla: Jag vill slänga mig ut i världen, ge mig hän åt mina drömmar och aldrig tänka på den där morgondagen".

Mera färg till vardagen.

Erkänn att det skulle gå så mycket lättare, och framförallt roligare att platta sitt hår med den här sötingen? Jag har förvisso redan en super-duper-grym plattång, men jag blir så less på färgen, jag blir så less på svart och åter svart. Alla tekniska prylar är så dystra färgmässigt. Så neutralt och vanligt liksom.

Så min åsikt är att alla skulle bli så mycket gladare med mera färg i vardagen-tänk dig själv att sitta å mys-pysa framför tv, sappands mellan kanalerna med en rosa, eller för all del, en lime grön kontroll?! Det hade varit något-det hade det!

Blåsigt värre än värst.

Är det någon mer än jag som blåser bort i Sverige idag? Jag skulle göra ett tappert försök att sätta mig utomhus för att plugga, men det gick åt pipsvängen. Alla papper och stenciler blåste bort och inklusive mig, nästan iaf.

Jag kom precis på att det är ju midsommar om nästan en vecka..jag har länge tänkt att fixa en stor fest här ute i Grebbestad, men som det ser ut nu så hinner jag verkligen inte. Jag är nergrävd i skolböcker, och känner mig stressad. Det nya med HRM kusren är att du måste prestera och lämna in uppgifter varje sön, då det kommer nya moduler på måndagen. Jag har bestämt mig för att sätta plugget i förstahand nu, vilket jag tidigare inte har gjort. Jag inser att jag måste, inte som ett sådant där jobbigt "måste" utan för att uppnå mina mål. Jag håller på och skissar på en lista som jag senare kommer att visa här i bloggen. En "måluppfyllelse lista".

Nu ska jag utmana mina matkunskaper och slänga ihop en paj-wow där!

Hejsvejs mina gullungar! 

 


JIIIIIIIIIIIIHAAAAAAAAAA!!!

Jag är betydligt gladare för tillfället-vilka svenska hjältar vi har! Glädjen ute i tv-rummet är total och vinet står redo på bordet:)
 
Hörrni, det vänder då fort!

pussen♥

Surkärring med ful och illasittande kjol!!!


Ooops då rå..

Sorry jävla-sura-benrangel-till-tant för att jag "råkade" spilla cola på din fula, hemska illasittande kjol. Tror du att det var ett genomtänkt agerande från min sida? Helvete vad sur jag uppenbarligen tenderar att bli, om så bara något ynka litet går emot mig. Ska jobba på det. Det ska jag.

Det osar ilska omkring mig, men snart blir jag glad igen!

hejdåååååååååååååååååå med er.

Inte vin på en tisdag..eller?!

Men det är ju fotboll big time ikväll, juni månad, soligt väder (iaf här hos oss) och SOMMAR helt enkelt! Finns en rad anledningar att unna sig ett glas titt som tätt!

Analysera mera?!

Tydligen det centrala i hela kursen HRM..jag började igår, så jag hade fullt upp med att komma till rätta. Det är tydligt att jag inte läst engelska på några år..."läser en mening"-ordboken nästa! Typ ungefär. Men jag är defenetivt motiverad, och icke desto mindre att väcka min engelska till liv igen. Vad sjutton, jag vill ju faktiskt jobba utomlands!

Det är lite annorlunda att studera på distans, "godmorgon klasskamrater genom skärmen"..hihi. Men å andra sidan kan jag sitta iklädd bikini, ruffsigt hår och smaskandes på glass utan att ngn störs. Nu ska jag kila till bibblan och skaffa lite böcker, och göra klart en uppgift. Förresten, jag drar nog till Dublin några veckor i sommar-vad hindrar mig liksom?

Puuu, en sak grämer mig lite jag har inte ringt återbud till ett möte ikväll, och jag hinner aldrig in till Trollhättan för att närvara. Fan, slappt av mig, men jag orkar helt enkelt inte. Eller snarare, jag prioriterar annat. Det lät bättre så.

Hur mår ni????? Det var ju trots allt några dagar sedan vi kommunicerade här på bloggen:)

Tjingtjong, hörs sen!
♥Ninni♥


Maja "gräddnos" är den bääääästa.


Ååå...

463504-99Visst var mitt transportmedel ett hett sådant?:)

Lyckligaste dagen i mitt liv.

463504-98Känns som om det var igår. Jag önskar att jag hade "gått ut med alla studenter idag"..bara för en stund. Bara för att återuppleva allt igen. Gymnasie åren var en speciell tid.

Jag var dum idag.

Obefogat oförskämt dum. Men jag har bett om förlåtelse och ställt saken till rätta. Ibland brusar man upp utan någon somhelst anledning, och inte minst kan agressionen vara riktad till helt fel person. Det hände idag.Totalt.

Idag har jag lärt mig en läxa.

Att fundera på kära läsare: brukar ni be om förlåtelse när ni betett er illa mot någon, eller är ni mer typen som inte rubbar en centimeter på den "falska stoltheten"?

Tänkvärt!

Nattinatt avlånga land och dess små invånare:)!

                                   ♥

Men sockertoppar.

Jag skyller på solen, värmen och "allt" som sker för dålig uppdate. Igår kom jag hem från Fredrikstad, Norge och det var en minst sagt mysig och bra tur. Jag var sådär sprallig i benen och på ett glatt humör. I mitt "esse" som mamma brukar uttrycka det. Sedan körde jag vidare till my place, Trollhättan där jag blev stylad och fixad på "La Frizz" (bästa salongen i Thn). Var dock kraftigt försenad pga av allt strul och tankspridda Ninni glömde självfallet mobilen hos Peter. Givetvis var jag tvungen att åka tillbaka, då jag hade hunnit en bra bit, men haloooo, man blir ju helt "crazy banana" utan lilla nallen. Och givetvis kommer jag inte in i Peters lägnehet då det är portkod. Mindes jag den? Svar nej. Ringandes, knackandes och skrikandes en braaa stund, sedan gav jag upp. Det bör tilläggas att irritationen vid det här laget hade överstigit vad som anses vara "hälsosamt" för en människa. Jag är varken tjock eller otränad, men en hjärtinfarkt var nog inte långt borta. Det vill jag sannerligen inflika. Varför öpnnar inte de jävla killarna, inklusive Peter!!!! Typ..så. Han delar nämligen lägenhet med två andra boys.
 
Iaf, det hela slutar med att jag rusar ( i skavandes klackskor) ner till Metz (min gamla arbetsplats och P´s för närvarande) och lånar telefonen för att ringa P. Summa summarum, Peter låg och sov och "trodde han drömde om att någon knackade på dörren", ok...eller (?) och de två andra rommisarna ville inte öpnna av rädsla att det var "chefen" som i akutbehov behövde dem i arbete. Ja..jag säger då  det. Förstår ni att jag var svettig, stressad till max och jävligt förbannad?

Men...vem kan jag, om inte annat än mig själv skylla på att jag glömde mobilen i Peters säng. Jag antar att jag bär hela skulden. Men ändå..de borde väl hajat att det bara var jag.. tycker man ju. En puss på pannan hjälpte kanske lite, och dämpade ilskan något när jag på nytt satte mig i bilen för att köra till Sverige. Men bara lite.

Imorn kommer lilla Majja och hennes irländare..jag längtar! Fan, jag är nästan lite nervös-har inte talat engelska på flera år. Ordentligt liksom..gaaah. Vi ska äta räkor och dricka vin! Sommar hello!

Det verkar som det blir grillen som får stå för middagen ikväll, inte mig emot-I like! Mamma prasslar i köket därute..

Jag måste berätta att jag blev lite impad av mig själv idag, mitt under varmaste soltimmen, infinner sig en plötslig "träningsimpuls" och jag drar ut i löpspåret. Mmmm svettigt och gott! Alla tiders! Tur att det finns kall dusch.

Jag lägger upp lite bilder från de senaste dagarna-det gillar ni ju;)

Vi hörs sen,
pussilipuss!


I Peters soffa.

463504-97Jag muppar mig lite med P´s coola mössa..i smyg. Attans att jag inte fick med mig den hem. Men jag tror att han hade märkt det..

"Banasplit is the shit".

463504-96Men kanske inte för 85 kronor eller (?)  Norska priser skänker ingen tanke till den fattige..:) Tur att P var med-thi.

Tjeeena golfarn..

463504-95men vi lirade faktiskt minigolf. Tro inget annat.

Provokation.

463504-94Jahapp, här får pappa sig en slänga Minsann!

Hungrig och utsvulten.

463504-93Maaaat nu, tack!

Donken.

463504-92Satt fint efter en lång och varm dag! vi var väldigt trötta här..minns jag.

Ninni tillslut påväg hem.

463504-91Ögonen ser glada ut kanske, men jag känner liksom ilskan i läppen ända hit. Det var en rejäl pärs att ta sig hem denna morgon. Indeed.

Avkoppling-hur är det egentligen med det..?!

Hmm..jag har nog alltid haft svårt för att koppla av fullt ut, helt å hållet och till 100%. Då man bara är, och ingen klocka eller annat existerar. Jag sitter alltid på en massa funderingar, tankar och idéer. Dessa är i ständig sysselsättning, oavsett om jag läser en bra bok eller tittar på en film. Personligen så har jag inte ont av det, men är det verkligen sunt att  "on" knappen står på dag som natt? Ehh, tanken kom bara över mig när jag satt och läste en av Mia Törnbloms böcker, då jag samtidigt planerade kvällens träning, morgondagens kläder och vad jag, Maja och James ska hitta på till helgen. Nåväl, ingen kan iaf påstå att man skulle vara ineffektiv.

Nu startar jag min sommarkurs om exakt en vecka, ser verkligen fram emot att läsa den. Kul att den är på engelska, och det passar ju bra då Maja gått och skaffat sig en Irlänadre-tajming där!

Sitter för tillfället och planerar veckan som kommer, imorn ska jag hälsa på och busa med min Peter. Jag är super nyfiken på att se hans lägenhet., har ännu inte kommit till skott med att hälsa på honom. Skäms lite..förlåt.

Mitt ansikte svinbränner just nu, som ett resultat av dagen. Ajjj. Att man aldrig lär sig att fälla ihop solstolen den där förödande sista timmen. Pust. Aja, det lägger sig nog lite under natten. Men hörrni, kan vi ha det bättre än såhär, soliga dagar, mysiga kväller och hela juni, juli och augusti framför oss!

Den här sommaren blir så bra♥

So long!
Jenny


En kalasbra helg!

Gokväll allesammans! Ledsen för den urusla uppdateringen under dagen, men jag fick först nu tillgång till en dator. Lördagens utgång var max lyckad och det var en härlig kväll på många sätt och vis. Ni vet sådana kvällar som man aldrig vill ska ta slut..

Dagen har spenderats i Uddevalla, och jag har mer eller mindre skrattat mig igenom denna söndag! Jag har träningsvärk i magen. Tack alla ni som gjorde denna helg till just så bra!

Imorn blir det andra bullar, jiiiiises har en hel drös av saker att ta tag i imorn..ställa väckarklockan kanske.. Nja det är nog säkrast så.

Jag bjuder på gårdagens klädval, och lite annat smått och gott!

Vi ses och hörs imorn då, nu ska jag styra stegen mot sängen. Bums. Jag sover redan.
       
♥Love♥

Ninni


Dagens plats.

463504-89Med en gul/blå mysoutfit , håret i en slarvig knut, mobil och dylikt inom räckhåll hade jag inget att klaga över. Perfekt. Jag campade helt enklet på systers gräsmatta några timmar! Jag diggar dynorna-klockrena juuu!

Oboy..

463504-88är och förblir ett måste dagen "efter".

Trots..

463504-87gårdagens x-antal drinkar, ömma fötter, föga nattsömn så var jag galet glad! Lite smått "wow-faktor" över det.

Min andra hälft.

463504-86Tillslut fick jag träffa min älskade Joanna, vi dansade loss på Harrys!

Happy big time!

463504-85Humöret var det inget fel på!

Vackra färger i siden.

463504-84En nöjd och redo Jenny!

RSS 2.0