Man kommer långt med lite charm..

Penny är en väldigt intelligent hund, hon memorerar allt och alla. Uträknad som få, men alldeles alldeles underbar! Jag var nere och besökte Beatrice på La frizz en sväng förut (Trollhättans bästa frisörska för övrigt) och vi båda konstaterade att en hund må vara det optimla "träningsobjektet" inför ett babyskaffande. Nejdå, men hon kräver 24/7 av min uppmärksamhet. Vilket resulterar i att jag sover allt mindre och mindre, det är inte bra på sikt. Definitivt inte för mig. Men jag antar att det hör till såhär i början. Vi var även nere och besökte killarna på Elektronhuset - Penny charmade musten ur dem - och det milt uttryckt - hehe. De blev helt lyriska. Känns förresten som jag springer där nere för jämnan, antingen är det internet uppkoplingen som masar (som den gjort nu i några dagar och därav min frånvaro) eller så är det någon uppdatering som ska installeras eller annat fix som måste åtgärdas. Dessa nedrans datorer! Kan inte allt bara funka sådär pangbom lixsom?

Tillbaka lite till Penny, (medveten om att det blir en hel del snack kring den lilla nu - men ni förstår, jag är ju så himlans stolt över henne) hon ställs inför nya prövningar varje dag, men eftersom min ambition är att få en så social och tillgiven hund som möjligt försöker jag att ta med henne överalllt. Ju tidigare socialisationen sker desto bättre! Däremot så måste hon kunna hantera att, någon timme eller två vara ensam i lägenheten. Och en sådan prövning måste prövas. Så det är vad vi gjort. Jag var ute och sprang en slinga, ja exakt i 55 minuter - hon grät när jag lämnade henne och gissa om jag sprang det fortaste jag någonsin gjort under denna runda! Heeeej vad det gick! Det gjorde så ont att slå igen dörren med vetskapen om att hon antagligen skulle gråta tills det att jag var tillbaka...men någonstans visste jag att hon skulle klara det. När jag väl kom hem - anfådd och svettig som en get, låg hon där bland sina filtar och nallar. Helt oberörd. Och helt bedårande oförskämt söt. 

Så hittils har det fungerat bra i de flesta nya situationer, däremot blev tanten på apoteket lite putt förut. Tills det att jag, vänligt bad om ursäkt och samtidigt växlade några ord (ok, det blir "lite bebisklang" över mitt tonfall) med Penny och konverserar följande "så dum matte är då, det borde hon ju veta - jag får komma tillbaka när jag lämnat dig hemma". Då smalt även expediten när ett litet ansikte än en gång kikade fram ur väskan. Och sedär ja, så fick jag den service jag behövde och mitt ärende uträttat (tänk vad lite "Jenny&Penny charm" kan göra)

Nåja, nu tror jag bestämt att jag ska ta en liten blunder..jiiiiises något som aldig brukar locka mig, men det kostar verkligen på att vara matte. Jag är helt slut!

Har ni en bra eller dålig dag idag? Tell me, den som vill förstås!



På salong  La Frizz - i Bea`s knä!



På stan minsann!



En väldigt trött Penny efter dagens alla nya intryck..här slocknar hon vilken sekund somhelst!


 
 


Kommentarer
Postat av: Mormor

hon är så söt men hon är ju hund åt en lika söt hi hi

2009-01-08 @ 18:06:28
Postat av: lisa

sött

2009-01-10 @ 10:05:50
URL: http://atstorningsfriskajagbli.blogg.se/
Postat av: Tess

Men Penny är ju en allergivänlig hund..då bör du få ha med dig henne överallt! :)

2009-01-29 @ 16:52:00
URL: http://sugartussy.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0