Sammanhang - no exist pas.

Jag gick upp tidigt idag. Nattens sömn helt i sin ordning. Varken mer eller mindre. Jag känner mig stark och svag. På samma gång idag. Märklig känsla. Försöker förstå och ger mig inte försen det också så blir. Jag vill tro att orden kan hjälpa mig att sortera, justera och organisera min förvirring. FÖRVIRRAD. Tanke nummer två - det är ok att känna så. 
 
Fick igår besked om att min ansökan befinner sig under utvärdering - jag är nervös. Mitt hjärta, själ och min existens vill bli antagen. Jag vet att det är rätt så. Jag vet också att jag är ganska ok om jag skulle få ett nej - jag vet redan hur jag ska förhålla mig och hantera just ett sådant nej. Min psyke har förberett. Sjysst.
   Det är skönt när man är på rätt spår och utrustar sig med bästa möjliga; i form av sömn, föda och kärlek - då hanterar man livet så ofantligt mycket skickligare. Och jag börjar bli riktigt skicklig på dethär. Igår var jag ledsen och i konflikt, idag är jag förvirrad, men lycklig. Idag åker jag således in till Trollhättan och försöker lösa denna konflikt -mer korrekt - denna culturkrock.

Men vackra männsikor, catch your day! Skratta, umgås och lev! Puss!
 

Två liv.

Du bad mig att gå därför lämnade jag dig,
du sa ingenting mer än så därför trodde jag dig,
du tänker diskret, tyst och aldrig inför mig, det gör mig rädd för minsta lilla grej,
dina stålar tycks må bra men ditt  inre ser ut att behöva en omgång weekend spa,
jag vill hjälpa och jag vill vara nära, men något tycks oss inte orka detta bära,
det är sorgen, det är skratten, det är kärleken som oss lever kvar, det finns dock en framtid oss en och var
jag ville inte dig förstöra, inte dig förgöra, men sakteligen du mig aldrig längre röra,
jag var ensam i min ensamhet, och ledsen i min ledsamhet jag undrar fortfarande hur du mig gick så bet,
varför slutade du, varför lade du av, varför min älskade vän stannade du inte kvar,
jag tänker ofta på oss, som om tiden inte rökt ett enda föga muntligt bloss, kvar står två liv, tid och två tillsammans viktiga kliv,
jag har tagit mitt, jag undrar om du någonsin kommer att taga ditt?
   


Min guru M.Barn som honom får mig att bokstavligen storkna av kärlek. Vackra lilla barn!

Please, keep your fingers cross for me.

Jag kännner mig som ett. En hel och ganska välskapt människa. Många bitar har efter åratal av frånvaro fallit på sin plats. Nu börjar sakteligen alla de där klyschee artade skrönorna gå upp för mig. Jag känner mig överväldigad..av livet. Jag vill skrika och gråta på samma gång, jag vill skratta och sjunga att jag är världens lyckligaste tjej. Det är bra nu. Jag vill skriva att jag träffat mitt andra hjärta, honom och därför.. men saken är att han inte är eller kommer att bli den största källan till min otyglad lycka. Men jag jobbar på att tygla den. Jag blir än en gång förbluffad över min maktposition som fullständig egenföretagare över min existens. Men aldrig har jag varit så kär. På ett sådär perfekt sätt. Jag vet ingenting om morgondagen, men jag oroar mig inte. Just nu är jag upp över öronen amoureuse! Jag vill ge honom allt. Jag vill vara hans allt. Jag känner mig otillräcklig, men jobbar även på det. Inatt träffade jag hans Rocky, en Saint Bhernad. Penny blev plötsligt ännu mer mini. Hur nu det går ihop då hon redan är i minsta möjliga lilla mini format.

Nu har jag gjort allt som står i min makt vad gäller min ansökan till programmet i Paris. Igår skickade jag de sista dokumenten. Vilket jobb jag lagt ner - och vilka oändliga krav som ställs på oss sökande. När jag tänker efter. Bollen ligger nu hos dem, jag kan bara vänta. Vilket inte alls är speciellt härligt. Jag vill liksom åka ner och berätta ännu mer om mig själv då den ständiga tanken att jag inte gjort tillräckligt bra och relevant för att visa vem jag är och vad jag gjort tidigare i mitt liv.  Räcker mina betyg? Kan man ha bättre än såhär, skulle jag tycka, vilket jag vet  att man kan, men vilket också skulle innbära - no life om jag skulle hålla ett 20.0. snitt. Jag blir galen. Emmellanåt. Jag vill faktiskst spy nu. Jag är sämst på sådana här situationer. Men jag är lycklig. Och järnspikar vad jag ska ha mitt livs tålamod!  

Däremot bör jag fundera ut en plan B...låt säga att jag inte kommer in, då rasar jag int,e men jag kommer supa mig full. Jätte full. Dagen efter måste jag ladda om. Ingenting kan stoppa min dröm. Till Paris ska jag flytta oavsett antagen eller inte. Kanske kan jag smyga mig in på föreläsningarna på något vänster? Skitsamma om jag inet får några betyg. Me n jag vill lära mig och förstå. Jag vet mina tillångar. Jag vill ge något tillbaka till världen. Men vad kattsingen ska jag hitta på om beskedet är negativt? Jag inser att jag  fram tills nu förträngt denna tanke - iaf jag inte kommer...men visst tror jag att jag är en av de 350 studenterna som Americain University Of Paris väljer att ta in varje år. Jag är en av dem! Tills någon motbevisat motsattsen. Men ohlaaaalaaa vad livet är exicting hörrni! Och dra mig baklänges vad levande jag är! Skål för det!   


Ohlalaaaa!

Nu ska jag ta ett stort fett j-vla andetag!
Schhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.


Den svämmar över..

inte garderoben, jag talar om kalendern. När det gäller att slutföra och skicka iväg. Ett berg av handlingar. Jävlar vad `sjukt-i-sista-minuten-jag är`. Tydligen finner jag en viss tjusning med dessa lägen eftersom det snarare har blivit till en regel än ett undantag för mig. Min text och mina bokstäver ser mysko ut - vad är det för fel?? Jag fortsätter ändå. Peters ref. kommer alltså imorgon och likaså Marias. Jag filar de sista på min essay. Jag skriver om self-esteem. Givet. För det har, i mina ögon nästintill blivit en folksjukdom. Alltså bristen på just en sådan. Jag har varit sjuk i en hel vecka vilket gör att Stockholm blir inställt på lördag. Jag löste detta på ett mycket förträffligt sätt.  Mot alla odds. Jag kommer alltså inte hinna skriva engelska testet innan sista ansökningsdagen gått ut till AUP. Visst, nu önska jag mig ändå att himlen kunde vara så generös och skänka mig ett dussin med marginaler. Ingenting är omöjligt. NEJ. Så löd min lag.


Wow vilket tryck!

Fan vad kul - telefonen har gått varm hela dagen efter det att jag satte in min annons. Min lilla pärla till lgh ska hyras ut. På söndag från kl 13 börjar visningen. Kom du med! Då kanske det är någon som undrar. Hur ni ska muta mig att välja just dig/er? Just use your fantasy! Nu skojade jag - jag går på min magkänsla, personlighet och mitt första intryck. Kul kul - det går bra nu!  Eller, bra och bra - nu är jag och mitt knytte snart hemlösa. Så ligger det alltså till. Oj då.. Nu vart vi snart hemlösa asså. Jenny och Penny. Där ser man.


Redan.

Saknar jag henne. Och ganska mycket honom. Och ont i hjärtat mycket henne. Och så har jag blivit sjuk - då blir alla känslor förstärkta. Lite självömkande attityd ikväll. Och mitt i allt dus och sus av sjukdom och känslor är jag så förbannat lycklig. Det är fantastiskt. Jag är sleten, jag har inte duschat idag och jag har gått upp två kilo under min semester med min mumsmums Caroline. Trots detta är jag på en strålande peak i mitt liv! Livet och jag börjar få den där efterlängtade balanserade relationen nu. Wow!


Slutspurten?

Oooolaaalaaa - denna undebara semster vecka har kutat iväg, visst några hjärnceller färre, men det gör inget! Jag kan fortfarande skrattta, äta, drikcka, tänka, älska och dansa - då  är allt i relativ ordning. Ikväll drar jag och min älskling in till Trollhättan för att avsluta veckan med Fallens. Vi har ordnat en liten Trollfest hemma hos mig ikväll - så vi bör kicka igång den fredag. NU. Först och främst kaffe och en lång joggingrunda. I mil. Joho - inga undanflykter för att annan typ av vätska konsumerats under den gångna veckan. Nu kör vi. Igen. Mår ni bra? ♥Kan det bli så mycket bättre?NEJ.

Levande.

Träningsverk? Ja. Därför att? Skrattat. Lycklig? Ja. Därför att? Helmer är här. Vi lever. Perfect helg! Lagom fullla. Konsert på Bohus Malmön igår. Lunch nu. Kalas ikväll. Och resten av veckan tenderar att gå i samma spår. Jag och Caroline har uppvärmning hemma hos mig, i Trollis nu på fredag innan utgång! Är du min vän? Då är du välkommen. Må väl! Smack!
 


Kom fram?

Jag hoppas att hon inte glömt bh:n, för nu hittar jag inte ens min svart blåsa som jag ska ha på idag. Den är helt borta. Jag letar som en blå utan en skymt av något svart. Jag stannar kvar i sängen om jag inte hittar den. Tyvärr. Då ställer jag in. Allt. KOM FRAM. 

 då är det f-n mer värdefullt att ligga kvar här i sängen o käka mina älsklings croissanter. Jag har aldrig varit mer allvarlig. 

Coucou!

Morning my creamsugarcakes! Jag älskar perfektion, jag tycker att det kan vara helt i sin ordning på vissa plan i mitt liv. Mitt sovrum är perfektion. Till max idag. Allt ligger rakt och och i räta linjer, Raffes röda boxningshandske ligger t.o.m på ett visst sätt. Den skyddar mig under nätterna. Rör något styckt moster mig - PANG! 
   
Det ropas frukost därute, jag vill hellre vara kvar här inne. Sällskapet är inte dumt. Men nu går jag upp, äter frukost - och lever ännu en fantastisk dag! Precis som ni ska göra. Amour.


Tillåt mig

att vara malligast i byn vid dethär laget! Precis hemkommen från en mils löprunda - mina muskler sviker mig aldrig. Jag är imponerad för första gången på riktigt länge av mig själv. Woo! Nu fattas det bara en mil till så håller jag samma klass som min älskling. Och han är profesionell boxare ska tilläggas. Nu har jag skrytit klart för idag. Eller snarare - nu har jag fått kvällens rason av bekräftelse. Och den kom inifrån. Mig själv. Har ni tänkt på hur hela Sverige inkl bloggosfärens alla bloggare törstar efter bekräftelse.. jag och Carro diskuterar inte sällan detta fenomen - vi vrider och vänder på begreppet framochtillbk - det optimala balans läget krävs att träna på. Det är inte fult att söka bekräftelse. Det är så vi människor fungerar. Men vi kan bättre, vi kan göra annorlunda och på ett smartare sätt.     

Champagnen står på kylning och det finns en rad andledningar att korka upp denna skönhet ikväll! Nu kör vi - helgen är på ingång! 
  

Nej minsann,

den här designen gör att jag mår dåligt. Rent ut sagt. Jag flyttar till Paris i augusti - och inte ska det se ut såhär. Den påminner mig om en tid som faktiskt passerat. Nästa vecka får jag ny design till bloggen! Äntligen! Duktiga Jessica kommer att stå för mästerverket. Men jag är kräsen, velig som med allt. Jobbig kund. Tänk jag? Snälla jag - igår hamnade jag i ett riktigt gräl, argumentation men en jämnårig kvinna. Efteråt fick jag dåligt samvete, trots att jag fort. hävdade att jag hade rätt. Men vad f-n, alla sidor måste få komma fram. Så klart, i studen på gott och ont - men på sikt - enbart gott. Så tror jag.

Idag startar årets traditionella Carneval weekend här i Grebbestad! Wow! Det blir bra. Mitt älskade stockholms troll kommer. Jag har inte fixat ett skvatt inför detta. Jag har varit totalt upplsukad av arbete och divesre förberedelser inför Paris. Nu har det visat sig att jag måste åka till Sthlm i slutet på Juli för att skriva ett stort engelska prov under 5 timmar. Det kallas TOEFL testet, Test Of English as a Foregin Language - någon som tagit det? Hur förbereder man sig bäst?  Alltså redan om två veckor vilket innebär timmar av eng. plugg. Men f-n va kul! Jo, jag gör endast sådant som jag tycker är kul numera. Och ja, det funkar. Men från och med nu, ja just precis nu - nu går jag på semester en hel vecka! Ahh! Life is good. Again.


The secret.

Den kom till mig. Genom en vis kvinna. Jag tror den. Jag gör det. Einstein och Platon hade koll på den. Nu även jag. Mäktigt. Hon kommer hit på lördag - hon lovade mig att ha läst ut den innan dess. Annars har vi en riktigt inspirations vecka framför oss. Jag och hon. Nästa vecka. Vi ska producera. Vi får hoppas att inte helgens alkohol kommer döda alla våra celler. Låt helst de i vänstra hjärnhalva få förbli orörda.

Det regnar idag, skönt. Jag är utvilad, också skönt. Jag är jag - det är bäst.


Rosa.

Jag svävar på dem,
jag flyter på dem,
jag drömmer om dem,
jag sover i dem,
jag klär mig i dem,
jag väljer godis i dem,
jag andas den,
jag blir lycklig av den,
jag älskar den.Vad gör jag uppe såhär dags..

och flera timmar innan det.?

Ahha - suger åt mig av varteviga möjliga lilla ögonblick. Fint fint. Jag gillar att plugga franska just på måndagar. Det känns som hjärnan är extra mottaglig för dess rrrrrrrrr och nasala nnnnnaaa ljud då. Vi har ett avtal, jag och min fransos. Vi båda går in helhjärtat för att lära oss den andres "mother of tongue" (läs i huvudak eng samt svenska för Rafaels del). Jag är mycket för detdär med jämlikhet, 50/50 och dela lika, ge och ta.
  Dagen idag ser intressant ut. Jag tror mig gilla den lite extra mycket. Min Stig Helmer från huvudstaden kommer till Grebbestad till veckan - wow! Vi har big plans going on - både på ett intellektuellt plan såväl som party-all-night-long hela nästa vecka! Grebbestad, Båstad och fallens dagar - undra om jag forfarande håller måttet? Dricker jag numera gör jag det en kväll, mycket lr lite. Det beror på. Dagen efter mindfulness. Dagenefter - recovering. Haah!  Det ser knappert ut att hinna med något sådant inför nästkommande semester vecka. Well well, vad gör det om hundra år. 

Kaffet är klart. Jag är sugen på lösgodis till frukost idag. Men det skulle inte funka. Jag skulle prestera på noll inom en timme. Synd. Vad f-n äter ni till frukost? Ge mig det optimala? 
 Penny löper förresten. Inte ska hon bli morsa innan mig. Jag har stenkoll på fröken. Hon är tröttare än vanligt. Det lilla lyckopillret. 

Jag är lite frusterad över att min dator ännu inte kommit, jag behöver mina filer, foton, betyg, dokument och mappar. Blir sjuk av att sitta med farsgubbens.

Och hörrni - passa på att umgås - "vi föds ensamma -vi dör ingalunda ensamma". Så visst, lite stimulans därimellan skulle sitta fint.

pussnuss.

Förbannat kluven kärlek.

Kärlek kärlek på väggen där, säg mig vem som i landet kärast är? Jag är kär i ett par fabulösa vackra skor. Dyra som Mr Kamprad o hans bolag tillsammans. Inte riktigt kanske. Men fantastiska som få. Jag drömmer om dem. Varannan natt. Jag har fått ett förslag - men förslaget innebär att jag förbjuds att köpa ett enda par skor under ett helt år. Då får jag dem! Jag spricker i min kluvenhet. Ett löfte blir ju ett löfte. och jag vet inte om jag har psyke för dethär. Paris - höst, vinter och vår? Utan handel av sådana skönheter? Kan det gå? Nja. Jag borde ta upp dethär med min psykolog. Snarast. Vi säger godnatt. Tack för idag mina creamcakes! 


Shoppa glasögon..

för en massa pengar är vad jag ska göra percis nu. Mina chanel har kommit. Kul att vara översynt med brytningsfel. Nej. Där rök den resan. Vatten och bröd here I come.

RSS 2.0