Mätt, go å glad!

Jag har precis stekt tokgoda pannkakor! Det här var i allra högsta grad något helt nytt för mig! Nu ska jag slöa några minuter, har skrivit tentamen i nationalekonomi i 5 timmar idag. Trött i huvudet, trött i tanken och trött i kroppen. Ge mig en kortis blunder är du snäll nu..

P1, brakfrukost och ekonomi.."geek varning"?!

Utvilad, men ont i nacken. Laddad, dock tveksam. Men beslutsam utan ett endaste dock eller men!

Och jag har inte glömt - GRATTIS!! i efterskott Martin!!! Förlåt att jag inte kunde delta under gårdagens cermoni.. du kanske sparade en tårtbit till mig?!

 undra, undraaaa...????!!!!!
  


Maja. Min gräddnos. Min winkey. Min dinossarie.Och numera min fiskebåt. Det är mycket Maja nu. För all del, hon stör aldrig. Hon är den som tröstar mig när livet sätter sig på tvären. Hon kan sina grejer denna dam, och hon är min bästa vän!

Gulligt va..?! 

Ge mig nytt. Annorlunda, nyskapande och toppa det med lite crazybananas.

 

Jag behöver förändra en del saker, praktiska bitar såväl som på det personliga planet. Jag ska skaffa mig det jag behöver, jag är vrålhungrig och känner konstant törst efter något nytt. Jag behöver helt enkelt förändra en hel fucking jävla bunt med saker. Och det nu. Nu nu nu nu nu. Inte imorgon, helst igår också. Jobbigt det blev nu.

Jag tror lång promenaden ikväll tillsammans med bästa sällskap fick mig att vakna upp ur min lilla bubbla. Trött och förbannat less på allt som sker via slentrian, på rutin och i enlighet med gamla uråldriga vanor. Mitt liv är så icke produktivt för närvarande. Det gör mig galen och knäpp. Jag ska ändra på det. Ok.

Nytt!!!!!! Ge mig nytt, ge mig allt!!, men det måste vara nytt. Innovation från och med imorgon. Eller varför inte börja redan nu? Nu får det räcka och jag kliver, här på stuts ut ur mitt skal. Jag ska byta ut det till ett sprillans nytt!

Hörs imorgon, förhoppningsvis på ett helt nytt sätt. (ja, jag läser en kurs i "personligt entreprenörskap" och ja, lite skadad tycks jag redan hunnit bli).

sing along all night long!


Jag breder på frukosten med lite självbekräftelse..

   

jo..jag ville bara försäkra mig om det faktum att jag är rätt snygg idag med..trots de jävla omständigheterna.
Nä, nu bör jag lämna hemmet illa kvickt!


Morning sunshines och ostmackan!

 

Ta vara på den här dagen-den kommer aldrig att komma igen. Wooops, nu är jag speedad på  x-antal koppar kaffe! Nu kör vi på med en ny dag!

kärlek,
Ninni♥


Trött som en get (baby?!)Så vart jag bara sådär plötsligt-akut-trött! Puu och huu vad jag varit effektiv några timmar nu. Känns bra...väldigt så.

Saknar många va er, saknar bloggen och saknar mitt forna partyliv ibland. Men det kommer tillbaka, finns annat som är viktigare att ta tag i nuet. Upp tidigt imorgon, körsång och arbete som ska in lämnas in innan kl 23.59. Jag satsar och riktar in fokus på sängen nu. Det gör jag rätt i. 

vacker sömn mina små själar.. 

Skiftar från olika perioder, men just nu.. 

 1. blir jag glad över att associera med känslan hur havet klunkar (auditivt),  rör sig (visuellt) och mitt däribland står jag.. 
 2. blir jag glad över att skratta, fjanta, handla blodpudding på ICA, föra en och en annan djup diskusion med min trollunge Carro. 3. blir jag glad över att,  tillsist då, steka och äta upp den där jävla puddingen (ja, de blev lite brända och jaaa du har förmodligen sett bättre skurna "blodpuddingsnittar")Nu härnäst? Lägga på ett rejält kol! Måste fixa mig, sola, duscha, ringa några samtal, plugga 1 timme (det är ju söndag), skriva en uppgift tills imorgon och så äta förstås. Äta bör man annars dör man!

Sedan kommer Lisafisa och besöker mig, myspys det! Så det blir nog stan och kanske en film ikvälll.

Just det ja, hehe, fan vad jag tjötar nu..men om 2 veckor..gaahh säger jag till det! Jag är galen..ja, jag är nog det.

LOVE♥

Det där med effektivitet.

Jag tycker att det är bland det svåraste som finns. Varje gång man bestämt sig för att vara effektiv, städa, plugga, skriva rapporter, maila eller vad det nu må gälla så slutar det alltid upp med allt "det där andra". Ni vet, man fastnar i diverse intressanta bloggar, i sin klädhög, på msn eller i tjöt med någon liten prick i nallen.

Så bara för att, utifrån min tidigare erfarenhet så tänker jag idag köra en annan taktik-"idag ska jag vara toklat". Får se vad som häder och sker under dagens lopp..

sing a long tjong tjong..
Ninni♥


Rött, hjärta, läppar, drömmar, choklad, kärlek..

           


Thats what we all need more! So give us some more, more and more! Yeah♥♥♥!

Trallalaaalaaa..


                          

Underbara känsla, stanna för alltid hos mig.

Tjohooo! Hur mår mina trollbarn? Jodå, vi har nog alla en bit av det lilla barn vi en gång var kvar inom oss. Vissa har det mer än andra. Jag är fortfarande mycket barn, men inte mig emot.

Jag fick precis ett sms, hur kan ETT ENDASTE SMS förändra allt?! Med hjälp av några meningar från en mycket vis och klok människa surfar jag just nu på "rosa fluffiga moln". Jag vill stanna här.

Jag har en underbar känsla inom mig. En känsla jag aldrig tidigare bekantat mig med. Det här är unikt. Wow.
Ett skepp kommer lastat..men var?!

Det är smått akut nu. Jag måste skriva av mig. Tömma och lasta av några kilo med ord, tankar och funderingar. Det blir lixsom för tungt att bära allt på sina axlarna. Nog är jag en stark flicka, men i detta avseende skulle jag behövt en avsevärt större "muskelmassa". Om det nu, mot all förmodan skulle sitta där.. vilket det ju inte gör.  

Men jag vet inte om jag törs här. Jorrå, jag har allt vissa gränser och en spärr i det jag talar och skriver om..dvs i offentliga sammanhang då. Så det blir nog till att öppna ett nytt word dokument. Och detta på stuberten, helst igår.

Kärlek,
Ninni

Jag ser dig om än suddigt som fan.Weird..its all f-ing weird, thats my words from now.

Later, later my friend.

Solstråle du sköna.Innombords, utomhus. Insidan och utsidan. Påväg. Påväg nu. Jag kommer. Snart.

Solen är framme idag, den lyser på mig..nästan så att jag måste kisa.

(Majja gräddnosen min, jag ska"fixa" in dig här:-))

En gåva till far!
                                                                                                                                                                                    
Jag har precis kommit hem efter en liten shopping runda, och voilá-dagens absoluta kap ser ni här  ↑

(pappa samlar nämligen på elefanter, stora som små-och snart får han två nya tillskott till sin samling och dessa i en klockren färg som rosa!!)

Är det inte underbart att fynda kap och sedan ge bort dem till någon man tycker om? Så jag hoppas verkligen att mitt päron till pappa ska gilla dem. Jag är dock lite tveksam vad gäller färgen..

puss&kram!

Ett litet "äventyr" eller vad man nu kan kalla det..Då vet ni. Jag har givit mig ut på en liten "resa" i veckan. Och det är en känslofylld och omtumlande Jenny som färdas längsmed-men med rätt destination i sikte och allt till min fördel. Allt som möjligen kan komma att gynna mig. Time will show..så mycket har jag lust att yttra mig i nuläget.

Spännande, utmaning, nytt, aha-upplevelser, äntligen och nu jävlar!!..kan nog sammanfatta något sånär..

puss,
Ninni

Ninni 

Nu är nu och lev så där!Eller var någonstans brukar ni befinna er? Imorgon eller igår eller kanske där "ifall om att"? Rynka er inte i pannan nu, tror ni inte att jag ser er?! Jo, detta är faktiskt värt att skänka en tanke och fundering åt. Jag har som vana att vara överallt förutom i nuet. Det är inte bra, så därför tänker jag mig en ändring på det. Man missar en jävla massa viktig information när man brister i att tillämpa nuet.

idag, så just nu har jag levt i nuet! Och vad tyckte då fröken om detta? Jorrå, det är ju förbannat mycket enklare så, så mycket kan jag säga. Ok då, ett erkännande kommer lastat till mitt kära gammal ex: "det låg/ligger visst någon sanning i ditt levnadsätt..det där med att leva i nuet alltså". Ibland var det nog så att du, trots allt visste bäst, men så endast på ett fåtal punkter. Det är viktigt att stryka under. Jag vill inte, förstår du, att du ska få storhetsvansinne nu.

Var någonstans lever ni mestadels?

Dagens tack går tillMajja, Marianne och Carrobarro-ni vet alla för vad och varför. Ni är bäst enkelt uttryckt!

Höres lite senare..eller det är nog bäst att jag kniper med mitt lilla munstycke där. Ni vet ju att det där med min uppdatering lever sitt eget lilla liv!

Pennan♥


Jag, pappa och den där marabou chokladen..Asså vad är det med mig och far?, och alla dessa "suprises" och belöningar-hihi.
Jag är så stolt över honom-han har jobbat ihärdigt hårt den senaste tiden! All cred till dig!

Så givetvis, slinker jag in med den traditionella "suprisen" då och då..och inte sällan är det just en marabou. En oskriven lag oss emellan liksom.

Min relation till Fjällbrynt.Lite stördo tycker jag faktiskt, måste jag säga, ja verkligen! Dessa två ting i form av en mesost och ett paket messmör är mina "två 24/7 cravings". Helt sjukt va?! Måtte hon inte valt något lite mer delikat..kan nog för flertalet vara en första tänkt tanke.

Jag äter deras produkter till, ja bokstavligen allt och var jag än befinner mig. Om jag så jobbar i baren någonstans på Oxfordstreet för att knega ihop pengar till min ocker hyra eller om jag är placerad på bästkusten ute till havs!

Det visste ni inte om mig va-haha! Så för denne som aldrig smakat på något från deras sortiment-do it now!

Nu ska jag vara kreativ en stund-känner hur det bubblar..yeeehaaaow!

And to my dear loves!!, hur har ni det allesammans?! Jag har saknat er. Det har jag. Tro fan inget annat.

(jag ska fixa en total makeover för bloggen-det har ju för fan börjat växa gråa hår här-bläää!!)

RSS 2.0