Di leva..

vilken skapelse, vilken man..å för att inte tala om hans texter och toner. Jag blev kär i han idag! Nädå, men ta å lyssna på någon av hans skivor, bara någon timme eller så å jag lovar er att effekten utav detta kan liknas vid ett terapi samtal..om inte ett strå vassare. Klok man det där. Funkar alltså bra som lite terapi. Och lagom dyrt. Då vet ni det.

Jahopp, då har vi en ny vecka framför oss och förhoppningvis en sådan som späder på med ännu mer julkänslor i våra kroppar och själar! Min vecka ser ut som såhär, några besök, tid hos frissan, några inlämningar, julhandla bigtime!! och så kommer ju Majja gräddnosen min hem på torsdag! Underbart! Det blir grejer det. Funderar på om vi kanske skulle åka till Göteborg och gå på Liseberg på lördag..då borde definitivt "den absoluta störtsa möjliga jul harmonin" infinna sig..det lockar.

Nu tror jag att det är dags för mig att hoppa in i det där som kallas dusch -usch jag har ju både solat och tränat idag. Just nu är jag ingenting annat en liten smutslort som sitter och dricker en lättare variant av Irisch coffee..sådär lite lagom fancy på 3: e advent. Och ni mina tomtar, hur går det för er i jul ruschen? Är ni redo för att "ta jul" och släppa allt vad jobb och studier heter i förmån för julmat, julklappar och såklart den "traditionella socialisationen med familjen och tjocka släkent"? Well, hehe, I am not there yet..

smask å slask på er!


Kommentarer
Postat av: DENISE DORNELL

godkväll!:)

2008-12-14 @ 21:52:40
URL: http://dld.blogg.se/
Postat av: R.

Du borde pröva Damien Rice som terapi också. Mucho bien man det där.

2008-12-14 @ 22:37:53
Postat av: Jenny

R : tack för det tipset:-)!

2008-12-15 @ 09:54:18
URL: http://jennyhelgen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0